Opening de PITSTOP

Gepubliceerd op 28 oktober 2021 om 19:05

Kom uit je stoel, stap naar buiten en neem in hartje Overloon een stop in de “PITSTOP".Een startgroep, opgericht vanuit de Werkgroep Wonen Zorg en Welzijn,

is de laatste maanden actief aan de slag gegaan met het opzetten van een ontmoetingsplek de “PITSTOP” in de foyer van de Pit, met als kartrekker KBO-Overloon in samenwerking met SWOGB. Samenwerking wordt ook gezocht met o.a. Bibliotheek Overloon onder datzelfde dak.

 

Elkaar ontmoeten, staat voorop. Ieder mens heeft behoefte aan contact, en nog meer als die contacten soms om redenen even wat minder zijn. Op een plek waar de deur voor iedereen open staat en vrijwilligers klaar staan om je te begroeten,

een gratis kopje koffie of thee voor je inschenken, waar je zómaar een krant kunt gaan zitten lezen, een praatje kunt maken en meer, daar wil je graag even zijn. “Laat dan niet je koffie of thee koud worden!” 

De “PITSTOP” zet vanaf maandag 1 november zijn deuren 3 keer in de week

open voor iedereen. 

Ben je in het dorp onderweg voor een boodschap, bezoek aan de visboer , bibliotheek of voor een ommetje te voet of met de fiets, maak een stop voor een momentje voor jezelf, in contact met een ander, bij een gratis kopje koffie/thee in de “PITSTOP”.

 

De “PITSTOP” is open:

Maandagmiddag     van:  14.00 tot 17.00 uur

Woensdagochtend van:     9.30 tot 12.00 uur

Vrijdagmiddag        van:   14.00 tot 17.00 uur  

Vrijdagmiddag ligt het accent op de meer creatieve activiteiten in brede zin.

 

We ontmoeten jullie graag!

 

“Vele handen maken licht werk”. Zin om je ook ergens actief in te willen zetten binnen de “PITSTOP” of heb je een leuke hobby en wil je die met ons delen, neem dan gerust contact met ons op. 

 

                                            Werkgroep: de “PITSTOP

 

Informatie bij KBO-Overloon

Secretariaat: Wil Philipsen     E-mail: wilphilipsen@hotmail.com    / 06-34992950

 

 

KBO - Overloon                WonenZorgWelzijn - Overloon           SWOGB