overloon nieuws

Kandidaat-bestuurslid vrijwilligerszaken SSS’18

Gepubliceerd op 28 oktober 2021 om 19:24

Als vierde presenteren wij jullie onze kandidaat-bestuurslid vrijwilligerszaken. Een nieuwe portefeuille waar we in de komende ledenvergadering graag een toelichting op geven. Hij stelt zich graag zelf aan jullie voor! 

Het bestuur van SSS’18 is verheugd om te kunnen melden dat er kandidaat-bestuursleden zijn gevonden voor onze mooie voetbalvereniging, ter opvolging van bestuursleden die zich reeds vele jaren hebben ingezet voor onze vereniging. Komende dagen zullen deze kandidaat-bestuursleden één voor één aan jullie worden voorgesteld via de website en sociale mediakanalen van SSS’18. Nadat de algemene ledenvergadering op donderdag 18 november 2021 heeft ingestemd met de benoeming van deze kandidaat-bestuursleden zullen zij, samen met de zittende bestuursleden, met frisse energie aan de slag gaan om onze voetbalvereniging, ook in de toekomst, een passend voetbalaanbod te laten aanbieden. Een woord van dank gaat uit naar alle personen die een rol hebben gespeeld bij het zoeken en benaderen van de kandidaat-bestuursleden.

Mijn naam is Mark Coppis, ben 51 jaar oud en samen met Monique en onze twee kinderen (Koen en Merel) wonen we in Overloon aan de Meester Henckensstraat. 

 

Wat doet Mark in het dagelijkse leven? 

Samen met mijn zus Carin en vier medewerkers runnen we Coppis & Cruijsen Assurantie Adviseurs / Regiobank in Overloon. Ik werk hier al weer 26 jaar met veel plezier. Wij houden ons bezig met het geven van financieel advies aan particuliere en zakelijke relaties. Zelf houd ik me vooral bezig met het geven van hypotheekadvies en advies op gebied van verzekeringen. 

Op sportief gebied heb ik mijn voetbalschoenen tien jaar geleden aan de wilgen gehangen en ben ik overgestapt op wielrennen en MTB-en. Met een klein groepje gaan we iedere zondagmorgen de bossen in om te fietsen.

 

Wat is Mark zijn band met SSS’18?

Vanaf jongs af aan heb ik bij SSS'18 op het veld gestaan. Ben in de E begonnen als keeper en heb gevoetbald tot aan de Veteranen. Ben nu ongeveer tien jaar gestopt als actief speler. 

Mijn zoon Koen keept ook al vanaf de E bij SSS'18. De afgelopen jaren ben ik bij verschillende teams leider geweest en geeft ik sinds een jaar of zes keeperstraining aan de keepers van de JO13 tot JO17. 

Zes jaar geleden ben ik toegetreden tot de sponsorcommissie van SSS'18. Hierbij zorgen we voor het sponsorbeleid.

 

Wat motiveert Mark om toe te treden tot het bestuur? 

Binnen het bestuur zal ik me bezig houden met sponsorzaken en het opzetten van een vrijwilligersbeleid. We willen de draagkracht onder onze vrijwilligers graag vergroten. Meer mensen die samen taken dragen. Op deze manier dragen we de vereniging samen en heeft deze een betere toekomst. Het krijgen en houden van vrijwilligers is namelijk een van de grootste uitdagingen. Het lijkt me dan ook leuk om dat samen met een enthousiaste commissie op me te nemen.


«   »