Extra maatregelen rond elfde van de elfde

Gepubliceerd op 1 november 2021 om 18:44

OVERLOON - Het terrein is vergroot en verdeeld in drie delen met drie los van elkaar staande overkappingen. Er zijn gratis kaarten uitgegeven die bij de ingang getoond moeten worden.

Samen met ID-bewijs en CoronaCheck-app. Een beetje gedoe. Wim von der Heide van carnavalsstichting De Huibuuke in Overloon hoopt dat de sfeer er de elfde van de elfde niet onder lijdt. 

Door Joost Ariaans 01-11-21, 

Het wordt de organisatoren van het traditionele openingsfeest op het plein voor de kerk niet makkelijk gemaakt. Vorig jaar ging het door de lockdown helemaal niet door, dit jaar zijn er allerlei maatregelen die getroffen moeten worden.  Alles om te voorkomen dat het coronavirus doel treft en de carnavalsvierders met ziekteverschijnselen het bed of, erger, het ziekenhuis injaagt. Lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/boxmeer/extra-maatregelen-rond-elfde-van-de-elfde-in-overloon~a730343f/

 

Vör de kerk op ’t plein, 11e van d'n 11e 

Met groot genoegen kondigt Carnavalsvereniging De Huibuuke voor de vierde keer een groots buitenevenement op de 11e van d’n 11e op het 14 Oktoberplein in Overloon aan. 

Dit evenement wordt georganiseerd door CV De Huibuuke in samenwerking met Café/Partycentrum Bos, De Pit, Grand Café Effe en Restaurant Boompjes in Overloon.

Vanaf 11.11u zal het feest losbarsten vör de kerk op ’t plein. Op de 11e van de 11e bieden we een dagvullend programma met daarin vele artiesten, waaronder Schorre chef & MC Vals, Verrekés Moj, Pruuf Mar, Bjorn en Mieke, Goed zat, La Bamba, Toddezèk, Hoondervel en Lamme Frans. Ook onze huis-dj’s Ricky Corony en DJ Mick mogen niet ontbreken op dit feestelijke spektakel. En natuurlijk het uitkomen van de 68ste prins van de Huibuuke. lees verder op https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/752121_voer-de-kerk-op-t-plein-11e-van-d-n-11e