overloon nieuws

Kandidaat-jeugdvoorzitter SSS’18

Gepubliceerd op 26 december 2021 om 15:10

Het bestuur is trots en zeer verheugd om jullie, na de verkiezing van zes nieuwe bestuursleden in november, onze kandidaat-jeugdvoorzitter te mogen presenteren. Hiermee gaat het bestuur op volle kracht het jaar 2022 in. Onze kandidaat-jeugdvoorzitter stelt zichzelf graag aan jullie voor.

Ik ben Stan van Raaij, 38 jaar oud, getrouwd met Linda Loof en heb 2 dochters Daantje (8) en Lola (5). Wij zijn woonachtig op de Trantert in Overloon, langs de nieuwe voorzitter van SSS’18, Patrick Borghs. Oorspronkelijk kom ik uit Sint Anthonis en ongeveer 13 jaar geleden ben ik naar Overloon verhuisd. In dezelfde periode heb ik de overstap gemaakt van DSV naar SSS’18, waar ik zeven jaar in de selectie heb gevoetbald. Na deze jaren ben ik in de lagere elftallen gaan voetballen en op dit moment voetbal ik nog in het veteranenteam van SSS’18. 

 

Zelf ben ik nu ruim 14 jaar werkzaam bij justitie, als senior pedagogisch medewerker binnen de jeugdafdelingen. Jongeren begeleiden binnen het strafrechtelijke kader om weer terug te keren in de maatschappij. Sinds afgelopen zomer doe ik dit in een nieuw opgestarte jeugdgevangenis RJJI Horsterveen te Horst. 

Zelf doe ik graag crossfit en voetballen. Op de zaterdagochtend ben ik coach van het korfbalteam van Daantje, DES E1. Een leuke, vrolijke afwisseling.

 

Ongeveer 13 jaar geleden ben ik lid geworden van SSS’18 en heb de vereniging leren kennen als een warme club, waar ik me altijd welkom heb gevoeld. De supporters, het bestuur en de betrokkenheid vanuit het dorp springen er voor mij nog steeds uit. De vereniging kan dan ook trots zijn op wat ze hebben neergezet. Het is dan ook een eer om de functie als jeugdvoorzitter te mogen gaan bekleden. 

 

In de vele veranderingen in de wereld de afgelopen jaren, welke een impact hebben op iedere generatie, zie ik dan ook een uitdaging. Hoe kunnen we de nieuwe en huidige generaties aan SSS’18 verbinden en het zodoende nog toegankelijker maken voor iedereen. Ik heb dan ook ontzettend veel zin om aan de slag te gaan met iedereen om iets moois achter te laten voor de volgende generatie.https://www.sss18.nl/


«   »