overloon nieuws

oliebollenactie

Gepubliceerd op 27 december 2021 om 16:07

Geen zin om oliebollen te bakken met oudjaar? Hoeft dat ook niet! (SJIL)organiseert een oliebollenactie Zij komen tussen 10:00 uur en 13:00 uur op een veilige manier bij u langs de deur komen om heerlijke oliebollen, rozijnenbollen en appelbeignets te verkopen. Zorg dat u thuis bent, dit wil u niet missen!

Op vrijdag 31 december is het weer zover: dé oliebollenactie van SJIL. De voorgaande jaren waren een groot succes, waarin we veel oliebollen, rozijnenbollen en appelflappen verkocht hebben en mooie bedragen hebben opgehaald voor onze activiteiten. Daarom gaan we ook dit jaar weer oliebollen verkopen. En daarvoor hebben we weer jullie hulp nodig!

Deze ochtend zullen we in Overloon langs de deuren gaan om oliebollen te verkopen. Dit wordt gedaan door een groepje kinderen met een ouder als begeleiding. Graag stimuleren wij het gebruik van een bolderkar zodat we niet met te veel mensen in 1 auto zitten.
Na afloop staat er nog een leuke verrassing te wachten, wat deze precies inhoudt horen jullie te zijner tijd.
Hierin zijn we natuurlijk ook afhankelijk van de geldende maatregelen.

We hebben dus hulp nodig van kinderen en ouders (met bolderkar) op vrijdag 31 december van 9.30 - 13.00 uur. Je kunt ervoor kiezen om je alleen aan te melden (evt. met ouder), maar als groepje mag ook (maximaal 4 kinderen met een ouder).
Komen jullie helpen?! Dan horen we het graag voor 13 december as.!

We zien je aanmelding graag per e-mail tegemoet (info@sjiloverloon.nl). Zet daarin de volgende gegevens:
Je naam:
Ons groepje (indien van toepassing):
Ouder die komt helpen:
Beschikking over een bolderkar: ja/nee

Wij hopen natuurlijk op veel enthousiaste kinderen en ouders om te helpen, zodat we er een geslaagde actie van kunnen maken, met een mooie opbrengst voor SJIL!!

Zijn er vragen? Mail ze gerust!

Met vriendelijke groet,
Bestuur SJIL

 

Meer info Via de website https://www.sjiloverloon.nl/  of op Facebook https://www.facebook.com/SJILoverloon/ 


«   »