Jill Van Tiggelen Miss Beauty of Noord-Brabant!

Gepubliceerd op 7 januari 2022 om 14:13

Hallo ik zal mij even voorstellen Ik ben Jill van Tiggelen (20) en woon in Overloon. Ik ben finaliste van Miss Beauty of Noord-Brabant, dat is een van de 12 voorrondes van Miss Beauty of the Netherlands. Foto John Vermeeren-Photography

Zoals sommigen misschien al weten doe ik mee aan een ontzettend gaaf traject van Miss Beauty of Noord-Brabant! Miss Beauty of Noord-Brabant is een van de 12 provinciale voorrondes voor Miss Beauty of the Netherlands.

Waarom ik als finalist de titel Miss Beauty of Noord-Brabant wil ontvangen: Ik ben Jill van Tiggelen en ik ben 20 jaar oud. Ik ben Kynologisch instructeur en begeleid mensen naar een betere leefstijl op het gebied van voeding. De afgelopen jaren heb ik mij flink ontwikkeld als persoon, ik heb mijn kijk richting mijzelf, anderen en richting de wereld veranderd. Van onzeker zijn en een niet op groei gerichte mind naar een mindset die gericht is op positiviteit, oplossend denken, groei, doelen stellen en het streven naar elke dag het beste uit jezelf te halen ongeacht wat mensen ervan vinden.

Wij als mensen leven te veel de levens van anderen, en daarmee bedoel ik dat wij ons laten beïnvloeden door mensen die meningen hebben over wat wij doen en aan de hand daarvan maken wij bepaalde keuzes. Wij doen dingen waarvan wij denken dat anderen willen dat wij dat doen. Je moet doen wat JIJ graag wil!

Ik geloof erin dat wij, mensen, tot wonderbaarlijke dingen in staat zijn, op welk gebied dan ook. Als je er maar in gelooft, in jezelf gelooft, en gelooft dat het goed komt hoe moeilijk het ook is. Als je iets doet wat JIJ echt leuk vind dan kun je alles doen of worden wat JIJ maar wilt, dus niet wat je denkt dat anderen willen dat je doet! Is je geloof groot genoeg om iets te doen wat je echt wilt, ga er dan voor en vertrouw er op dat het goed komt!

Dit wil ik graag aan iedereen meegeven en ik geloof dat ik op meerdere vlakken iets toe kan voegen aan onze maatschappij. Dat ik mensen kan inspireren en hier zal ik ook naar streven. Wat jouw weg ook is, weet dat er altijd energie en moeite in zit om deze weg te bewandelen, maar als je drive groot genoeg is dan ga je er zeker komen!

De stemmen tellen mee voor de finale uitslag van 13 maart. Hoe stem je? SMS: Poll Noordbrabant Jill TNaar 3010(LET OP per ontvangen SMS €1.10)Je kunt zo vaak stemmen als je wilt!

❗️Je hoort een SMS terug te ontvangen, is dit niet neem even contact op

LeRomangalaen avonkleding foto John Vermeeren-Photography

Bron: https://www.facebook.com/jill.vantiggelen

 

Nu wil ik mij inzetten voor een goed doel: de Linda Foundation.1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dat kan betekenen dat je niet kunt sporten, geen lekkere warme jas hebt, nooit op vakantie gaat of zelfs nooit een verjaardagscadeautje krijgt. Omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor de financiële problemen, maar er wel onder lijden, willen wij ze een steuntje in de rug geven.

Nu wil ik lege flessen op gaan halen, op zaterdag 29 januari. Graag verzoek ik de mensen via Whatsapp +31657773280 of email jillvt@outlook.com contact met mij op te nemen als u lege flessen in huis heeft of voor verdere instructies over de donderactie. Ook kunt u een kleine bijdrage leveren via de site. https://www.actievoorlindafoundation.nl/actie/jill-van-tiggelen/donateurs

De LINDA.foundation is in juli 2013 opgericht door Linda de Mol en Mood for Magazines, uitgeverij van het tijdschrift LINDA. Het fonds is bestemd voor (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële nood verkeren.

LEES HIER ONS FACTSHEET

In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. In Amsterdam zelfs één op de vier. Verwacht wordt dat dit aantal alleen nog maar zal stijgen. Steeds meer ouders kunnen de maandelijkse rekeningen niet meer voldoen. Steeds meer gezinnen moeten beroep doen op de schuldsanering. De Voedselbank kan het aantal aanvragen voor eten nauwelijks aan en het aantal hulpaanvragen voor bijzondere bijstand neemt toe.

 

Kinderen die in armoede leven kunnen niet onbezorgd opgroeien: financiële nood bezorgt het hele gezin stress. Lid worden van een (sport)vereniging zit er meestal niet in; zelfs een verjaardagsfeestje geven kan al lastig zijn. Omdat ze zelden iets nieuws aanhebben, worden de kinderen soms op school gepest. Wanneer hun ouders boos of verdrietig zijn, voelen sommige kinderen zich schuldig. De iets ouderen zoeken vaak een baantje en kopen van het geld dat ze daarmee verdienen eten of extraatjes voor hun ouders.

 

Deze gezinnen wil de LINDA.foundation tot steun zijn en hen jaarlijks wat onbezorgde momentjes bezorgen, waarin ze gewoon in een winkel kunnen kiezen wat ze willen hebben. Op deze manier weten ze dat er ook in Nederland mensen zijn die met hen meeleven.

 

Met jouw hulp konden wij sinds de start in 2013 al ruim 25.000 gezinnen met kinderen enkele momenten van onbezorgdheid te geven tijdens de feestdagen. Dit deden we door middel van een pakket cadeaubonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en H&M.

 

De teller is weer gaan lopen. In 2021 hopen we 6.000 gezinnen onvergetelijke feestdagen te bezorgen met lekker eten, een cadeautje in de schoen en een feestelijke outfit.

 

Deze gezinnen kiest de LINDA.foundation niet zelf. Wij maken gebruik van de contacten van onder meer gemeentes, wijkteams, schuldhulpverleners, bewindvoerders, lokale vestigingen van Stichting Leergeld en de Voedselbank. Lees meer op bron:https://www.lindafoundation.nl/over-ons/