Opleiding tot Luisterkindwerker

Gepubliceerd op 31 januari 2022 om 19:07

Werken met je intuïtie In Ontmoetingspunt ’t Helder – Overloon - Trainer: Anke van Leeuwen Deze boeiende cursus start op 19 februari 2022 in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon.

‘Kan ik dat ook leren, werken met m’n intuïtie?’ Dat is de vraag die ik vaak hoor, als Luisterkindwerker. Want als Luisterkindwerker zet ik m’n intuïtie in om afstemmingen te schrijven voor jong en oud.

logo-luisterkind-werkers-150x150.jpg

 

‘Ja, zeker weten’, is dan mijn antwoord. 

Vanaf onze geboorte (of zelfs al daarvoor) hebben we allemaal onze intuïtie meegekregen. Net als ieder dier heeft ook ieder mens toegang tot deze innerlijke wijsheid. Het ‘probleem’ is alleen dat we vaak niet gestimuleerd worden om onze intuïtie te gebruiken én erop te vertrouwen. We zijn veel meer gewend om ons denkvermogen te ontwikkelen en af te gaan op de bewezen feiten. 

 

Maar wanneer een jongen, die het leuk vindt om te voetballen, iedere week naar voetbaltraining mag van z’n ouders, zal hij een steeds betere voetballer worden.

Zo is het ook rondom het werken met onze intuïtie. Als je het leuk vindt, als je er interesse voor hebt, als je ernaar toe wordt getrokken, dan is het een kwestie van jouw intuïtie de aandacht gaan geven. Er mee gaan oefenen, er over praten, ernaar gaan luisteren, het gaan ervaren én, dat is misschien wel het belangrijkste: vertrouwen krijgen in jouw intuïtie. Dan kan deze prachtige ‘tool’, die we allemaal mee hebben gekregen als mens, ook jouw leven én jouw werk verrijken.

 

Wil je graag meer weten over de opleiding tot Luisterkindwerker?
Kijk dan eens op www.ankevanleeuwen.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden.

De cursus start op zaterdag 19 februari 2022 en duurt van 10.00 – 16.30 uur.

Verdere data: 19 maart, 16 april, 21 mei en 11 juni.

Ontmoetingspunt ’t Helder, gelegen aan de Helderseweg 31 in Overloon, tel. 0478-641404, 06-27007511 of via email  t-helder@ziggo.nl.  www.helder-overloon.com.