overloon nieuws

weekoverzicht

Gepubliceerd op 30 januari 2022 om 10:18

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl.

Hui Kefee

30 jan. 2022

In navolging van het vorig jaar uitgezonden Hui Kefee wordt er in het weekend van 29 januari door de H.O.S. (Huibuuke Omroep Stichting) uitgezonden:

Kijk je thuis naar de uitzending dan is het mogelijk livestream.

Lees meer »

 

Maandag overleg over mogelijke 'speciale coronaregels met carnaval’

29 jan. 2022

Er komen mogelijk speciale corona-afspraken voor de carnavalsperiode. De burgemeesters vrezen dat afstand houden, groepsvorming op straat en sluitingstijd van de horeca in die dagen nauwelijks te handhaven zijn.

Lees meer »

 

Zelftesten en mondkapjes voor sociale minima

28 jan. 2022

Zelftesten en mondneusmaskers (chirurgische mondneusmaskers type IIR) worden vanaf half februari 2022 kosteloos beschikbaar gesteld aan alle gemeenten in Nederland om deze uit te delen aan mensen met lage inkomens en in het kader van de wijkgerichte aanpak (zoals ook benoemd in de Kamerbrief van 12 november 2021). 

Lees meer »

 

Thuisbezorgen paspoorten en identiteitsbewijzen

27 jan. 2022

Woon je in de gemeente Land van Cuijk? Dan kun je vanaf nu een aangevraagd paspoort of identiteitsbewijs thuisbezorgd krijgen. Voor het afhalen hoeft je dus niet meer naar het gemeentehuis. Handig, nietwaar?

Lees meer »

 

Inzameling schoon snoeihout in het buitengebied

26 jan. 2022

Schoon snoeihout is zeer geschikt voor het opwekken van duurzame energie. Daarom zamelen we in het buitengebied van de gemeenten Land van Cuijk en Boekel op afroep aan huis schoon snoeihout in. Dit gebeurt tussen 28 februari en 25 maart 2022. U kunt zich hiervoor aanmelden tot 17 februari 2022. 

Lees meer »

 

Weer naar de kroeg en het theater open tot 22.00 uur

25 jan. 2022

De meeste locaties in ons land gaan woensdag 26 januari weer open onder voorwaarden.Naast winkels, het onderwijs, sportclubs, beoefening van kunst en cultuur en contactberoepen zoals kappers, openen vanaf morgen dus ook de horeca, bioscopen, theaters, musea, concertzalen, dierentuinen en pretparken hun deuren.

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

25 jan. 2022

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Lees meer »

 

Nederlandse en Duitse militairen trainen in onze regio!

24 jan. 2022

Nederlandse en Duitse militairen trainen hiervoor samen in de omgeving tussen Helmond, Weert, Roermond, Venlo, Venray en Uden ter voorbereiding op de taak om in 2023 gereed te staan als onderdeel van NAVO’s snelle interventie-eenheid. De NAVO kan indien nodig deze interventiemacht binnen vijf tot dertig dagen overal ter wereld inzetten.

Lees meer »

 


«   »