overloon nieuws

SSS kan eindelijk de kater tegen Venray wegspoelen: ‘Die 5-0 voelt als heel lang geleden’

Gepubliceerd op 12 februari 2022 om 09:46

OVERLOON - Stan Venhuizen dacht deze week regelmatig terug aan het laatste duel vóór coronatijd. Niet dat de voetballer van SSS’18 daar nou bijzonder goede herinneringen aan heeft. Integendeel. Het is meer dat zondag  dezelfde opponent wacht: grote broer SV Venray.

Door Dominique Pichel 12-02-22,

Ik weet dat we de laatste derby tegen Venray met grote cijfers verloren, dat het duel al bij rust was gespeeld”, zegt Stan Venhuizen. Zijn ploeg SSS verloor op 7 maart 2020 met 5-0 bij de Limburgse buurclub. Een vernedering die lang bleef hangen.Ook omdat de Overloonse eersteklasser geen revanche kon nemen. Zo werd de competitie na die oorwassing vanwege covid voortijdig beëindigd en werd de derby in het seizoen erna afgelast. ,,Voor mij voelt die laatste wedstrijd tegen Venray als heel lang geleden.

Maar Venhuizen, met 29 jaar een routinier bij SSS, weet ook dat door corona zijn ploeg ontsnapte aan degradatie én dat SSS al sinds 2016 op eigen veld ongeslagen is tegen Venray. ,,Het zou mooi zijn als we daar een jaartje aan vastplakken. Elk punt dat we tegen Venray halen, is een gewonnen punt. Op voorhand dan. Het contrast tussen de clubs is groot. Venray is een titelkandidaat. Die ploeg wil naar de hoofdklasse. Wij strijden tegen degradatie. Voor ons is elke wedstrijd lastig.”

FIFA-groepje

Venhuizen noemt Koen Verlinden en Jesse Rommen, de voormalige klasbakken van SSS die nu bij Venray voetballen. Lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/sport-maasland/sss-kan-eindelijk-de-kater-tegen-venray-wegspoelen-die-5-0-voelt-als-heel-lang-geleden~a41bc836/


«   »