overloon nieuws

 weekoverzicht

Gepubliceerd op 13 februari 2022 om 10:21

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

Venray wint nipt van SSS’18

13 feb. 2022

SV Venray was zondagmiddag in de eerste klasse D te sterk voor SSS’18. Op sportpark De Raay in Overloon zegevierden de gasten uit Venray, een van de titelfavorieten, na een 0-0 ruststand met 0-1. 

Lees meer »

 

Stefanie voorleeskampioen BiblioPlus

13 feb. 2022

BiblioPlus organiseerde afgelopen week de lokale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd. Stefanie van de Josefschool uit Overloon werd de voorleeskampioen in de regio Boxmeer, Foto: Biblioplus)

Lees meer »

 

SSS kan eindelijk de kater tegen Venray wegspoelen: ‘Die 5-0 voelt als heel lang geleden’

12 feb. 2022

OVERLOON - Stan Venhuizen dacht deze week regelmatig terug aan het laatste duel vóór coronatijd. Niet dat de voetballer van SSS’18 daar nou bijzonder goede herinneringen aan heeft. Integendeel. Het is meer dat zondag  dezelfde opponent wacht: grote broer SV Venray.

Lees meer »

 

Doe je mee Jeugd Bonte Middag

11 feb. 2022

Dit jaar  organiseert  de  Jeugdcarnaval "De Huibuuke"  weer  een  super  spetterende Jeugd Bonte Middag, waar  alle  kinderen van  Overloon  hun  talenten  kunnen vertonen!! 

Lees meer »

 

Eerste exemplaar 'Ontmoet' overhandigd

11 feb. 2022

Ontmoet, het gloednieuwe magazine van de gemeente Land van Cuijk, valt volgende week bij alle huishoudens in de nieuwe gemeente op de deurmat. Het eerste nummer werd in het centrum van Grave aangeboden aan de Graafse Anne Hirdes. Zij is samen met haar man voor het magazine geïnterviewd over hun keuze voor een toekomst in de gemeente Land van Cuijk. Waarnemend burgemeester Wim Hillenaar reikte het eerste exemplaar uit aan Hirdes.

Lees meer »

 

inschrijving regio Voetbaldagen

11 feb. 2022

De regio Voetbaldagen in Overloon wordt dit jaar alweer voor de zesde keer georganiseerd. In de afgelopen jaren is gebleken dat deze dagen een daverend succes zijn en dat er meer dan voldoende animo voor is. 

Lees meer »

 

Auto’s botsen op elkaar op A73 bij Vierlingsbeek

10 feb. 2022

VIERLINGSBEEK | Op de A73 heeft woensdagavond ter hoogte van Vierlingsbeek een botsing tussen twee auto’s plaatsgevonden.

Lees meer »

 

Land van Cuijk voelt niets voor permanente papiercontainers

7 feb. 2022

LAND VAN CUIJK | De gemeente Land van Cuijk voelt niets voor het plaatsen van permanente papiercontainers voor inzameling van oud-papier in de verschillende dorpen. Ook het inzamelen van oud-papier met kraakperswagens is vooralsnog geen optie.

Lees meer »

 

gemeentenieuws

8 feb. 2022

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Lees meer »

 

Gemeente Land van Cuijk lanceert het online woonplatform

7 feb. 2022

Tegelijk met de start van de nieuwe gemeente Land van Cuijk, werd ook het online woonplatform www.landvancuijkwoont.nl ontwikkelt. Het platform geeft een overzicht van het woningaanbod op het gebied van nieuwbouwprojecten, kavels en herontwikkelingsprojecten in de gemeente Land van Cuijk. Het platform is op dit moment al gevuld met ongeveer 100 projecten, uit de 33 kernen die de gemeente rijk is. 

Lees meer »

 

‘Kan de herrie van de F35’s niet beter verdeeld worden?’

9 feb. 2022

OLUMN DWARSKIJKER De regio moet in verzet komen tegen heropening van vliegbasis De Peel, zegt Bart Bardoel uit Overloon. Dat doen we ook, zegt wethouder Antoinette Maas van het Land van Cuijk. Met Volkel hebben we al genoeg overlast van straaljagers. Nog een basis erbij noemt ze een ‘ongewenste ontwikkeling’.

Lees meer »

 

Raadsavonden Land van Cuijk

9 feb. 2022

De eerste twee donderdagen van een raadscyclus, die steeds vier weken duurt, staan in het teken van beeldvorming. De derde donderdag vergaderen de commissies en op de vierde donderdag de raad. De raad werkt volgens het model van Beeldvorming, Oordeelsvorming en Besluitvorming. Donderdagavond is raadsavond!

Lees meer »

 

Aangepaste tijden voor vaccinatie zonder afspraak

9 feb. 2022

Wil je je laten vaccineren tegen corona, maar heb je nog geen afspraak gemaakt? Op de vaccinatielocatie aan de Grotestraat 95 in Cuijk kan je zonder afspraak terecht voor een booster-, eerste of tweede prik. De tijden voor deze week zijn iets aangepast:

Lees meer »


«   »