ZooParc en Dierenrijk vallen in de prijzen bij Leukste-uitje-verkiezing

Gepubliceerd op 18 februari 2022 om 08:17

Overloon/Mierlo, 17 februari 2022 – ZooParc en Dierenrijk zijn in de prijzen gevallen bij de ANWB-verkiezing van het 'Leukste uitje van Noord-Brabant'. De verkiezing werd georganiseerd door de ANWB en er werden in totaal 75.000 stemmen uitgebracht. Tijdens de verkiezing werd bekendgemaakt dat ZooParc en Dierenrijk net als vorig jaar weer in de prijzen zijn gevallen.

Foto Dierenrijk

De uitjes werden door de kiezers beoordeeld op de punten prijs/kwaliteit, sfeer, faciliteiten, klantvriendelijkheid en het aanbod.  

 

Waardering 

ZooParc werd dit jaar vooral positief beoordeeld op de complete beleving en de echte Brabantse gezelligheid. Roel Huibers, general manager van ZooParc, is trots op de zilveren medaille: “Wij zijn erg blij dat we deze mooie prijs hebben gewonnen. We willen onze bezoekers dan ook heel graag bedanken voor hun mooie beoordelingen.”

 

Peter van der Schans, general manager van Dierenrijk, is ontzettend blij met deze prijs: “Na deze bijzondere tijd zijn wij erg trots dat wij deze publieksprijs mogen ontvangen. We hebben een mooi park, met fantastisch personeel dat zich iedere dag weer inzet om de dieren en de bezoekers een mooie dag te bezorgen."

 

Over Dierenrijk werd in het rapport dit jaar gezegd: "het is een perfect uitje voor het hele gezin. Zo is het een prachtig park met genoeg ruimte voor de dieren en is er een leuke speeltuin voor de kinderen".

 

Twaalfde keer 

Het is de twaalfde keer dat de ANWB de leukste uitje-prijzen uitreikt in de categorieën ‘provincie’ en ‘landelijk’. Dit resulteerde in een top-3 in alle categorieën.

Foto's Dierenrijk