Het weer was net zo triest als de wedstrijd!

Gepubliceerd op 20 februari 2022 om 21:41

Op het hoofdveld was niet te spelen en normaal zeg je dat het fijn is om op kunstgras te spelen, maar vandaag was ook dat niet prettig voor de spelers en zeker ook voor het publiek, dat toch maar gekomen was. 

De Ster uit Stein begon in de druilende regen veel agressiever aan de wedstrijd dan SSS’18. Het beloofde niet veel goeds, maar na een half uur spelen was ook bij De Ster het vuur er echt uit en nam SSS’18 het initiatief over. Er ontstonden nu ook kansen voor Overloon, maar gescoord werd er niet. Ook de bal die bij SSS’18 op de lat belandde was meer een mislukte voorzet dan een echte scoringkans, maar bij dit soort weersomstandigheden weet je nooit hoe en waar een bal belandt. De rust brak aan met een 0-0 stand.

Bij het begin van de tweede helft was Willem Kuenen vervangen door Bas Joosten, die genoeg hersteld was van een wat langer durende blessure. Ook Wout Janssen en Rik Groot waren herstellend van hun blessure. In deze periode mochten Sem Rongen en Sjoerd van der Rakt voor de eerste keer in hun voetballeven ruiken aan het seniorenvoetbal en dat ging hun niet slecht af. Zij vulden de positieve krachten van SSS’18 in deze wedstrijd aan tot meer dan gelijkwaardigheid tegen De Ster. Die kregen het steeds lastiger tegen dit SSS’18. Later moest ook Frits Lucassen vervangen worden door  Rik Groot, die een goede bijdrage aan deze wedstrijd gaf. 

Uiteindelijk kon iedereen tevreden zijn met dit gelijkspel alhoewel toch velen dachten, dat die ene kans in een doelpunt had moeten worden omgezet. Kletsnat en met een kapotte paraplu verlieten wij het speelveld. Donderdagavond moet er in Horst tegen Wittenhorst gespeeld worden en de zondag daarna 6 maart speelt SSS’18 thuis tegen Veritas. Ook dan bent U van harte welkom, want er valt veel te zien.