overloon nieuws

 weekoverzicht

Gepubliceerd op 20 februari 2022 om 12:47

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

Het weer was net zo triest als de wedstrijd!

20 feb. 2022

Op het hoofdveld was niet te spelen en normaal zeg je dat het fijn is om op kunstgras te spelen, maar vandaag was ook dat niet prettig voor de spelers en zeker ook voor het publiek, dat toch maar gekomen was. 

Lees meer »

 

Voorschotten Brabant Water lager met ingang van januari 2022

20 feb. 2022

Dit bericht is alleen bestemd voor inwoners van de voormalige gemeenten Boxmeer en Mill en Sint Hubert.

Lees meer »

 

Workshop ‘Op verhaal komen’

20 feb. 2022

Op vrijdag 25 maart 2022 organiseren Silvia Janssen en Femke Ronnes bij ’t Helder in Overloon een ontspannen dag, voor iedereen die graag even stil wil staan bij dat wat er eerder gebeurd is of misschien nog gebeurt in zijn of haar leven. Een dag om op verhaal te komen, terug te blikken en vooruit te kijken, maar vooral een dag om te ZIJN wie je bent. 

Lees meer »

 

Vlechten met wilgentenen

20 feb. 2022

Al verschillende jaren willen geïnteresseerden het oude ambacht"Manden vlechten" leren bij Heerlijck Hopveld, De tuinen van VELT-Gemert.

Lees meer »

 

Schade en overlast door storm

19 feb. 2022

De windkracht is inmiddels afgenomen en de schade na de zware storm (Eunice) gisteravond en afgelopen nacht kan worden opgenomen. 

Lees meer »

 

Grote tak breekt uit boom en vernielt woning

19 feb. 2022

De brandweer moest zaterdag rond 10.30 uur in actie komen aan de Museumlaan in Overloon. Tijdens de storm Eunice vrijdag brak er een grote tak uit een boom.

Lees meer »

 

Fietser gewond door botsing met boom

19 feb. 2022

Een fietser is in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt nadat deze op de sambeeksedijk in overloon tegen een boom is gereden.

Lees meer »

 

Sergeanten in opleiding brengen eerbetoon

18 feb. 2022

Op donderdag 17 februari 2022 brachten ‘sergeanten in opleiding’ van de KMS uit Ermelo een prachtig eerbetoon aan Overloon War Cemetery.

Lees meer »

 

ZooParc en Dierenrijk vallen in de prijzen bij Leukste-uitje-verkiezing

18 feb. 2022

Overloon/Mierlo, 17 februari 2022 – ZooParc en Dierenrijk zijn in de prijzen gevallen bij de ANWB-verkiezing van het 'Leukste uitje van Noord-Brabant'. De verkiezing werd georganiseerd door de ANWB en er werden in totaal 75.000 stemmen uitgebracht. Tijdens de verkiezing werd bekendgemaakt dat ZooParc en Dierenrijk net als vorig jaar weer in de prijzen zijn gevallen.

Lees meer »

 

Storm Eunice legt Nederland vrijdagmiddag mogelijk plat met zware windstoten

18 feb. 2022

Storm Eunice raast vrijdag met windstoten tot 140 kilometer per uur over Nederland, waar met name het verkeer onder lijdt.

Lees meer »

 

Alsnog ‘gas erop’ voor carnaval

17 feb. 2022

LAND VAN CUIJK/GENNEP - De ‘carnavalspekskes’ kunnen tóch uit de kast, doorgewinterde feestneuzen kunnen alsnog volop aan de bak tijdens de gekke dagen in het Land van Cuijk en Gennep. 

Lees meer »

 

Fotoboek aangeboden aan Karel en Mieke van Soest

17 feb. 2022

Op de natte en stormachtige avond van 16 februari kwamen Toon Hendriks en Hannie van Hees met een geheimzinnige glimlach op hun gezicht gezellig bij ons op de koffie.

Lees meer »

 

Worstenbrood-actie voor Alpe d’HuZes 2022 10 stuks voor € 20,-

16 feb. 2022

Donderdag 2 juni 2022 staat vet aangekruist in de agenda’s van Caroline van Lankveld en Eric Verbruggen. Dan is de Alpe D’HuZes dag in de Franse Alpen.

Lees meer »

 

IVN De Maasvallei organiseerde een bomenwandeling in De Vilt bij Beugen

16 feb. 2022

De Maasvallei is een afdeling van het IVN (In Voor Natuur) en heeft als werkgebied Boxmeer en Sint Anthonis. 

Lees meer »

 

Beginnen met Hardlopen – Diplomaloop

16 feb. 2022

Lopen is leuk! Lopen is een hele normale activiteit voor het lichaam en is gezond!

Lees meer »

 

Recreatiepark Hof van Overloon deels voor buitenlands personeel

16 feb. 2022

OVERLOON - Vakantiepark Hof van Overloon in Overloon gaat deels ingericht worden voor de huisvesting voor buitenlands personeel. Speulhof BV – onderdeel van Van Dijck Groenteproducties in America (gemeente Horst) – heeft daarvoor het park aangekocht.

Lees meer »

 

Wat vind jij belangrijk voor ons dorp Overloon?

15 feb. 2022

Betaalbare woningen voor jong en oud. Zorgvoorzieningen voor ouderen. Scholen. Sport- en cultuurvoorzieningen. Verkeersveiligheid. Zomaar een greep uit de vele onderwerpen die belangrijk zijn voor de leefbaarheid in Overloon. 

Lees meer »

 

Alles kan weer open in 3 stappen

15 feb. 2022

Het aantal coronabesmettingen is hoog, veel mensen zitten thuis in isolatie of quarantaine. Ondanks de hoge besmettingscijfers, blijft het aantal ziekenhuisopnames stabiel.

Lees meer »

 

Gemeenteberichten Land van Cuijk

15 feb. 2022

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Lees meer »

 

Ruim twintig vaten drugsafval gevonden buitengebied van Westerbeek

14 feb. 2022

WESTERBEEK | De brandweer is vanmiddag uitgerukt voor de dump van Ruim twintig vaten met drugsafval in de bossen van Westerbeek.

Lees meer »


«   »