overloon nieuws

Een persoonlijke fanshop voor leden van Overloonse clubs!

Gepubliceerd op 1 april 2022 om 19:39

Spelers als Messi, Ronaldo en Neymar hebben uiteraard al sinds jaar en dag hun eigen online fanshop. In samenwerking met PLUS Verbeeten hebben de leden van SSS’18, Scouting Overloon, ORC Blackbulls en SVS Stevensbeek nu ook de mogelijkheid om hoogstpersoonlijk hun eigen online fanshop te openen.

In de deze online winkel kunnen leden terecht voor unieke fanartikelen met hun eigen spelersfoto of het logo van de club. Drinkbekers, placemats, koelkastmagneetjes, een broodtrommel, een telefoonhoesje of een mok… echt van alles! Helemaal mooi is dat iedereen de fanartikelen gratis bij elkaar kan sparen. Exclusief bij PLUS Verbeeten ( in Overloon en Vierlingsbeek, krijgt de klant van 3 april t/m 28 mei bij elke €10,- aan boodschappen één spaarpunt. Met deze spaarpunten kunnen de leden van de aangesloten verenigingen de fanartikelen heel eenvoudig bestellen en afrekenen in hun eigen fanshop. Helemaal gratis! En… met iedere bestelling steunen de leden ook nog eens hun eigen club. Dus niet alleen voor jezelf, maar ook goed voor de clubkas! Jan Verbeeten, van PLUS Verbeeten: “Iedere sporter heeft er wel eens van gedroomd hoe het zou zijn om een wereldberoemde topsporter te zijn. Wij bieden nu samen met de clubs een ‘bijna-prof-ervaring’, want alléén echte topsporters hebben hun eigen fanshop en zij zorgen er vaak ook voor dat de club geld verdient ”.

 

Wat gaan we doen:

  • we hebben van iedere jeugdspeler een unieke spelersfoto gemaakt,
  • iedere speler krijgt  een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke FANartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn; bijvoorbeeld clubfund.nl/0332252b3 ,
  • Een poster, notitieblok, broodtrommel, drinkbeker maar ook badslippers, of …,
  • bij PLUS Verbeeten kun je vervolgens sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in de eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler,
  • Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met het club-logo en je eigen naam en rugnummer; kortom voor ieder wat wils!
  • Een gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van de  deelnemende verenigingen.

«   »