Erehaag voor overleden Kees van der Kroon: 'Hij was er ’s morgens als eerste en ging ’s avonds als laatste weg’

Gepubliceerd op 2 april 2022 om 19:18

OVERLOON - Leden van voetbalvereniging SSS’18 uit Overloon vormden zaterdag na de dienst in de kerk ter gelegenheid van de uitvaart van Kees van der Kroon een erehaag.

Op die manier wilden ze duidelijk maken hoeveel de inwoner uit het dorp voor ze heeft betekend. Van der Kroon overleed deze week aan de gevolgen van longkanker. 

Door Joost Ariaans 02-04-22,

Alle wedstrijden op het sportcomplex  begonnen dit weekend met een minuut stilte, de spelers droegen rouwbanden. En voor wie er geen band meer was, was er zwarte tape.lees meer en foto op bron:https://www.gelderlander.nl/land-van-cuijk/erehaag-voor-overleden-kees-van-der-kroon-hij-was-er-s-morgens-als-eerste-en-ging-s-avonds-als-laatste-weg~a8b903c1/

Overloon rouwt om het verlies van Kees van der Kroon

Kees van der Kroon, geboren te Venray op 27-04-1956 en overleden te Overloon op 28-03-2022.

Kees is thuis, waar wij als gezin tot de dag van de uitvaart met hem samen willen zijn.
U kunt afscheid nemen van Kees op de laatste vrijdagmiddagborrel, vrijdag 1 april tussen 18.00 en 20.00 uur in Grand Café Effe, 14 Oktoberplein 6B in Overloon. We nemen afscheid van Kees op zaterdag 2 april om 10.30 Uur in de H. Theobalduskerk, 14 Oktoberplein 9 in Overloon.Na afloop van de dienst zal de crematie in familiekring plaatsvinden.
We vinden het prettig wanneer u uw persoonlijke herinnering en/of condoleances met ons wilt delen via www.goemansuitvaartzorg.nl/condoleanceregister.

Artikel Omroep Brabant: 30 november 2019 om 10:00

Hij begon daar ooit als veehouder, een 'boerke' van 21 aan de rand van de Peel. Hij eindigt, want hij heeft inmiddels zijn doodvonnis gekregen, als groot projectontwikkelaar van Overloon. Gepubliceerd Hij bouwde niet alleen huizen, maar ook een groot zorgcentrum, een complex voor bejaarden, recreatiewoningen en nog veel meer. Alles om de leefbaarheid in Overloon te vergroten. Het was hier namelijk verloederd en gedateerd. Zegt Kees op zijn typisch directe manier. Zijn boerennuchterheid, verstand en ondernemerschap hebben hem zijn hele leven geholpen. Ondanks zijn directheid, lijkt Kees geen vijanden te hebben.

Meer informatie over Kees van der Kroon klik hier 

Een geweldig mens. Rust zacht 

Kees van der Kroon, geboren te Venray op 27-04-1956 en overleden te Overloon op 28-03-2022.

We gaan Kees enorm missen de inwoners van overloon wij zijn hem ontzettend dankbaar voor alles wat hij voor Overloon heeft betekend. Kees, jij hebt Overloon op de kaart gezet!

Overloon nieuws wensen Diny, (klein)kinderen, familie, vrienden en alle bekenden enorm veel sterkte met dit grote verlies.