Oker is weer volop van start!

Gepubliceerd op 8 april 2022 om 07:58

Onze leden zijn gelukkig alweer een tijdje enthousiast aan het repeteren! Eerst zonder pauze en met de nodige afstand, inmiddels weer compleet met een pauzedrankje en een gezellig praatje tussendoor en na afloop!

Op 5 april hielden we onze jaarvergadering en werd stilgestaan bij de lockdown. In die periode hebben we online nummers ingestudeerd en dat bleek toch best zijn nut op te leveren! In het najaar van 2021 mochten we heel even proeven aan hoe het repeteren ook weer was totdat… alles weer dichtging.

Maar nu mogen we plannen maken, en die zijn er! We werken toe naar een optreden in Ontmoetingspunt ’t Helder na de zomer en ook staat er weer een ‘Wintersurprise’ in de planning. Uiteraard vergeten we het ledenfeestje niet en de plannen voor 2023!

 Nog steeds hebben we ieder jaar iets te vieren tijdens de jaarvergadering en dit keer was dat het 25-jarig jubilieum van  Gilberte Crooijmans en Stef Swachöfer. Beiden zijn zeer enthousiaste Oker-leden en actief in diverse commissies! Bedankt Gilberte en Stef!

stefswachoferengilbertecrooijmans.jpg

 Binnen het bestuur namen we afscheid van Rianne Veekens. Zij heeft zich jarenlang ingezet voor het bestuur als lid en als voorzitter. Zij heeft zelfs tweemaal deel uitgemaakt van het Oker-bestuur. We gaan haar missen als voorzitter! Bedankt Rianne!

rianneveekens.jpg

 De groepsgrootte van Oker is mede door lange corona-periode kleiner geworden en daarom zouden we het heel fijn vinden nieuwe leden te mogen verwelkomen. In het bijzonder mannen maar natuurlijk ook dames!

Op dinsdag 24 mei hebben wij een open repetitie-avond in De Pit. Deze start om 20.00 uur. Binnenkort meer daarover.  Het is gezellig! Neem gerust een vriend(in), broer/zus, zoon/dochter of buurman/vrouw mee! Repeteer mee of volg de repetitie vanaf de zijlijn. Wij staan open voor alle vragen! Leeftijd vanaf 16 jaar. 

Kijk ook op www.oker-overloon.nl en Facebook! Tot ziens! Tot Oker!