Oker zoekt zangliefhebbers !

Gepubliceerd op 22 april 2022 om 08:00

 Inmiddels zijn de Okerleden weer vol enthousiasme aan het repeteren. Wat hebben we het gemist! Ben jij ook weer toe aan een nieuwe muzikale uitdaging??

Op dinsdag 24 mei hebben wij een open repetitie-avond in De Pit in Overloon!

De repetitie start om 20.00 uur en duurt normaal gesproken tot 22.00 uur (met een pauze). Neem gerust een vriend(in), broer/zus, zoon/dochter of buurman/vrouw mee! Repeteer mee of volg de repetitie vanaf de zijlijn. Wij staan open voor alle vragen! Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. We zijn dus op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om te zingen en dit ook willen overbrengen voor een publiek / deel willen uitmaken van een vereniging / vanaf 16 jaar. Uiteraard zijn ook zangers uit de omgeving welkom!

Mannen! Doen jullie ook mee??

Op dit moment werken we toe naar een optreden in Ontmoetingspunt ’t Helder na de zomer en ook staat er weer een ‘Wintersurprise’ in de planning. Uiteraard vergeten we het ledenfeestje niet en er zijn plannen voor 2023! We staan aan de start van het begin van een nieuwe show onder de bezielende leiding van Roel Verheggen als regisseur en Dorrie Berouw als vaste dirigent.

Kijk ook op Kijk ook op www.oker-overloon.nl en Facebooken Facebook! Tot ziens! Tot Oker!