overloon nieuws

SSS’18 neemt meer afstand van Wilhelmina’08

Gepubliceerd op 1 mei 2022 om 21:38

Het was vandaag een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft gaven beide ploegen nauwelijks blijk  geïnteresseerd te zijn om de wedstrijd te willen winnen. Maar natuurlijk was dat wel het geval.

De eerste helft verliep dan ook vrij neutraal, maar SSS’18 liet wel merken dat een overwinning op het spel  stond en probeerde op zoek te gaan naar de doelkansen. In de 23e minuut werd een corner van SSS’18 te gemakkelijk om zeep geholpen, maar in de 32e minuut verdween een corner bijna in eigen doel. Weer een minuut later was het Tymo van de Pas, die zijn schot op goal naast en over zag gaan.

In de pauze had de trainer zijn manschappen toegesproken en het leidde al snel tot een doelpunt. De  tweede helft was het aanzien beter waar. In de 49e minuut van de wedstrijd werd een corner onberispelijk door Koen van Bree  in het doel gekopt: 1-0 SSS’18 stond voor en wat een luxe, maar nauwelijks een minuut later was het Heeze dat de gelijkmaker wist te scoren. SSS’18 bleef vechten voor een beter resultaat en in de 57e minuut plaatste Rik Groot de bal goed in de diepte op Bas Joosten, die daardoor plotseling vrij voor de keeper kwam en zoals we Bas kennen wist hij op de juiste manier de keeper te verschalken:2-1 SSS’18 bleef in beweging om de voorsprong te vergroten en bleef ook te weinig attent om de voorsprong vast te houden. De wedstrijd werd daardoor nog echt spannend want Heeze zette alles in om op gelijke hoogte te komen maar dat lukte niet meer. Een forse overtreding van  keeper Lars Bouwman had een rode kaart verdiend, maar scheidsrechter Velings ging niet verder dan geel  en uiteindelijk had iedereen daar vrede mee. SSS’18 won de wedstrijd op basis van de tweede helft verdiend. Zondag de uitwedstrijd tegen  Veritas uit Itteren en ook dan verwachten wij U bij die wedstrijd.


«   »