einde kindermarkt

Gepubliceerd op 11 mei 2022 om 19:20

Wij als organisatie van de Kindermarkt hebben lang nagedacht of en op welke manier wij in de toekomst de Kindermarkt zouden kunnen organiseren. Omdat wij steeds meer de verantwoordelijkheid voelden om een leuke, fijne en vooral veilige Kindermarkt te organiseren zijn wij tot de conclusie gekomen dat wij de Kindermarkt op deze manier niet meer kunnen organiseren.

Samen met de inzet van al onze vrijwilligers hebben we sinds 1985 vele goede doelen kunnen ondersteunen waaronder projecten van dorpsgenoten die werkten in ontwikkelingslanden, de schoenmaatjes projecten van Edukans, het project waterpompen Namelok in Kenia en de vele lokale  goede doelen in en om ons dorp.

We willen iedereen bedanken die op welke manier dan ook ons ondersteunt heeft. Dank voor iedereen die onze Kindermarkt bezocht hebben, alle kinderen die enthousiast hun spulletjes kwamen verkopen. Zonder jullie hadden wij dit nooit kunnen doen.

Ook bedanken wij onze sponsoren die ons ieder jaar niet alleen financieel maar ook voorzien hebben van allerlei leuke cadeautjes, lekkere dingen zoals vlaaitjes en eigen gebakken cake, cadeaubonnen en heel veel andere dingen om onze loterij gestalte te geven.

Tot kijk en bedankt namens kindermarkt al onze vrijwilligers en werkgroep

Sanne, Gertie en Conny

en al onze vrijwilligers 

 

meer informatie vind je facebookpagina van Kindermarkt Overloon op  https://www.facebook.com/kindermarktoverloon/