overloon nieuws

De Lónse Kermis 2022

Gepubliceerd op 21 mei 2022 om 18:32

Ieder jaar, in het weekend van de 3e zondag van augustus, is het weer keigezellig in ons dorp. Nou is dat op andere dagen meestal ook zo… Maar, dat weekend is onze Lónse Kermis. Dit jaar van vrijdag 19 tot en met woensdag 24 augustus. Zet het alvast in je agenda.

Afgelopen tijd hebben we onze werkgroep flink uitgebreid. We hebben 4 nieuwe leden mogen toevoegen. In verschillende commissies werken we samen aan een superleuk programma rondom de kermis. Ook zijn we in overleg met gemeente en de kermisexploitant. Kortom: wij zijn lekker aan de slag. Wil jij een bijdrage leveren? Deel je graag jouw ideeën of heb je een vraag? Misschien wil je de kermisorganisatie helpen of financieel een steentje bijdragen? Mail ons dan via delonsekermis@gmail.com of benader de leden van de werkgroep. 

Lónse Kinderkleedjesmarkt

Na 2 succesvolle edities willen we ook dit jaar weer de Lonse Kinderkleedjesmarkt organiseren En wel op zaterdag 20 augustus van 11 tot 13 uur op het schoolplein.

Wat mogen jullie papa en mama doen? Die mogen jullie even aanmelden. Geef je op voor de Lonse Kinderkleedjesmarkt op Zaterdag 20 augustus van 11 tot 13uur.

Dit kan via ons mailadres delonsekermis@gmail.com Voor alle kinderen die zich aanmelden voor de Lonse Kinderkleedjesmarkt hebben zij een leuke kermis verrassing

Aanmelden kan tot 15 augustus, maar het liefst hebben we dat je je natuurlijk meteen aanmeld, Dus ga snel je speelgoed uitzoeken en kom met je kleedje op het schoolplein zitten..

Dat zouden wij super leuk vinden.

 

Hou Facebook in de gaten voor de recentste updates!

 

Duimen jullie alvast mee voor mooi weer.?

 

Foto’s van de 2e editie Lónse Kinderkleedjesmarkt groot succes klik hier

Meer informatie vindt u op de website van de Lónse Kermis https://delonsekermis.nl/ of op facebook https://www.facebook.com/delonsekermis/ en op instagram https://www.instagram.com/delonsekermis/

 

Adres

Kermis 

Oktoberplein

5825 JX Overloon

Verkeersafsluiting


Het centrum van Overloon wordt afgesloten voor verkeer van zaterdag tot en met woensdag van 14.00 uur tot 24.00 uur. Voor en na deze tijden kan het verkeer en bevoorrading er door. Omleidingsroutes, ingesteld door de gemeente, zijn van zaterdag tot en met woensdag van kracht. De supermarkt  is bereikbaar. Kermisterrein open van vanaf 15:00 tot 24:00

De benodigde hekken, geleverd door de gemeente, worden op de aanvangstijd geplaatst door de ondernemers in de buurt van de afsluiting. Op de afsluiting worden zeilen geplaatst die beschikbaar werden gesteld door de dorpsraad met daarop de tekst “Deze afsluiting staat er voor uw veiligheid”.

Kermis in Overloon van 19 tot en met 24 augustus. Door het mooie weer is het volop genieten van de gezelligheid ideale gelegenheid om mooie foto’s te maken!

Stuur je kermisfoto’s in Heb je ook leuke foto’s gemaakt mailen naar info@overloonnieuws.nl  

 

LEES OOK

De Lónse kermis officieel van start

20 aug. 2022

Op zaterdag om 16.00 uur was de officiële opening van De Lónse kermis, Kermiswethouder Maarten Jilisen en Atze Lubach, voorzitter van de kermisvakbond, en uiteraard met  Hollie Lolllie zijn erbij. Alle kleurplaten zijn nog te bewonderen in de etalage van De Pit.

Lees meer »

 

De Lónse Kinderkleedjesmarkt

20 aug. 2022

Overloon het succes van 2020, was er dit jaar weer op zaterdagmorgen 20. augustus De Lónse Kinderkleedjesmarkt, dit was weer op het schoolplein van Josefschool.

Lees meer »

KERMIS OVERLOON 2022

Feest achterom in de feesttent!
We zien jullie graag in de feesttent met ons bomvolle programma! Koop stel je tickets via https://kermisoverloon.eventgoose.com/event/kermis-2022/

Kermis programma! www.kermisoverloon.nl

Houd onze website en socials in de gaten https://nl-nl.facebook.com/PartycentrumBos/

Cafe Partycentrum Bos, Irenestraat 8, 5825 CB Overloon

Genieten van de Kermis Overloon 2022! 

Zie onderstaand ons bruisende programma en koop stel je tickets via rdtickets.nl/effe-overloon

Houd onze website en socials in de gaten https://www.facebook.com/grandcafeeffe.

 Grand Café effe overloon 14 oktoberplein 6b, Overloon 

Boompjes Restaurant

Ook dit jaar hebben we tijdens de kermis de tap weer buiten staan!

Kom je ook gezellig borrelen of wat lekkers eten van de bbq?

https://boompjes-restaurant.nl/

De kermis staat weer voor de deur!

Ons kermis terras staat weer klaar van zaterdag 20 t/m woensdag 24 augustus

za en zo om 12 uur

ma, di en wo om 15 uur

Zaterdag 20 aug serveren we in de serre een 5 gangen chefsmenu voor 50 euro. Met uitzicht op de kermis en minimaal geluidsoverlast:)

LEES MEER

Irenestraat 1 5825CA Overloon 

Foto's Geert