Vrijwilligers gezocht voor de Lónse 4-daagse!

Gepubliceerd op 8 juni 2022 om 22:16

Wil je dit jaar de sfeer proeven tijdens de eerste editie van de Lónse 4-daagse van 5 t/m 8 juli, meld je dan aan als vrijwilliger.

We zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers die een steentje willen bijdragen aan dit prachtige evenement. Bijvoorbeeld als verkeersregelaar zodat we de veiligheid van onze wandelaars kunnen waarborgen, maar denk ook aan mensen die  ondersteunen bij start/ finish, helpen op een rustpunt of “de veegmachines” (vrijwilligers die achteraanlopen om de laatste wandelaars aan te moedigen en zorgen dat de finish gehaald wordt). 

Ben jij geïnteresseerd of ken je iemand die graag mee wil meehelpen, meld je dan aan via lonse4daagse@sjiloverloon.nl.  

Kun je niet alle avonden? Geen probleem, alle hulp is welkom!

Er wordt voorafgaand aan de Lónse 4-daagse een voorlichtingsavond georganiseerd voor alle vrijwilligers, waarbij verdere uitleg gegeven zal worden.

Lukt het je niet om te helpen? Dan hopen we dat je heel de voorbijgaande kinderen langs de route kunt aanmoedigen!

Hou onze socials goed in de gaten voor de laatste info.op de website van de sjil overloon https://www.sjiloverloon.nl/de-lonse-4-daagse/

Facebook https://www.facebook.com/L%C3%B3nse-4-daagse

 

Contact werkgroep
lonse4daagse@sjiloverloon.nl @sjiloverloon.nl

De Lónse 4-Daagse

Overloon/Samen met je klasgenootjes en vrienden 4 avonden wandelen (5 t/m 8 julien plezier maken. Jaarlijks vind de Lónse 4-daagse plaats.

Kinderen tot en met groep 8 kunnen leuke routes van 5 km of 10 km lopen in en rond ons mooie Overloon, of jij 5 km of 10 km wil lopen bepaal je zelf.
Bij kinderen tot groep 4 is eigen begeleiding verplicht.

Bij het voltooien van de 4-daagse ontvangt ieder kind een mooie medaille!