overloon nieuws

Het doek is gevallen voor Tôntje de Snéjer

Gepubliceerd op 9 juni 2022 om 19:08

1939 - 2022OVERLOON - Tweeënhalve week weken geleden trad hij nog op, Toon van Opbergen uit Overloon. Op het terras op het museumplein in zijn dorp. ,,Het was een van zijn laatste wensen. zegt zijn zoon Barry.

Door  Joost Ariaans 09-06-22,

Van Opbergen - misschien beter bekend als Tôntje de Snéjer - was een rasartiest. Hij overleed maandag op 82-jarige leeftijd. ,,Hij had al langer gezondheidsklachten. Lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/land-van-cuijk/het-doek-is-gevallen-voor-tontje-de-snejer~a63eb5eb/ 

 

De afscheidsdienst vindt plaats op zaterdag 11 juni om 10.30 uur in het Openluchttheater Overloon

We vinden het prettig wanneer je je persoonlijke herinnering en/of anekdote aan pap met ons wilt delen via: 

www.goemansuitvaartzorg.nl/condoleanceregister.

 

Toon van Opbergen staat al sinds 1960 als muzikant op het podium. Hij treedt vooral op onder de naam Tontje de Snejer en zingt dan onder andere liedjes over zijn omgeving.

Mien dôrp Loën 

Vandaag op zaterdag 11 juni 2022 hebben we afscheid genomen van Toon van Opbergen nadat hij afgelopen maandag is overleden. In Overloon stond Toon beter bekend als Tóntje de Sneejer. Met zijn vele optredens op Bonte Avonden en andere activiteiten. Overloon nieuws. Wens de familie en nabestaanden van Toon veel sterkte met dit enorme verlies.


«   »