Tarotcursus door Hans Kunneman

Gepubliceerd op 3 augustus 2022 om 10:30

In een serie van acht workshops leer je hoe je zelfstandig met Tarot aan de slag kunt ongeacht je niveau.

De cursus start op 6 september  in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon.Het doel is je te leren direct vanuit je persoonlijke inspiratie de kaarten te duiden. Daarnaast zal je inzicht verdiept worden door een rijke hoeveelheid informatie en tips. We werken met het Rider Tarot deck. Elke week staan er bepaalde kaarten centraal, waarvan je stap voor stap de betekenis beter leert kennen. Het wonderlijke van Tarot is dat – op het moment dat je werkelijk gemotiveerd bent en open staat – de betekenis van de kaarten je als vanzelf steeds duidelijker zullen worden. Thuis kun je experimenteren met behulp van het in de cursus aanbevolen boek Tarot voor beginners van Esther van Heerebeek.

Hans Kunneman is Tarotspecialist en spiritueel coach. Sinds 1989 heeft hij talloze workshops gegeven en mensen in individuele sessies mogen helpen. In 2008 publiceerde hij het boek “Vind je bron”, een boek over de integratie van meditatie in het dagelijkse leven en in 2019 het boek “Op weg naar Heling” over genezen op eigen kracht. 

Het is zijn passie om mensen te leren verbinding te maken met hun intuïtieve innerlijke kracht. 

 

De cursus start op dinsdag 6 september 2022 en duurt van 19.30 – 21.30 uur. Verder elke twee weken.  De kosten voor de totale cursus van 8 workshops  zijn € 120,00. U kunt zich aanmelden via www.tarotcoaching.nl.

Data: 6-20 sept., 4-18 okt., 1-15-29 nov., 13 dec.

Locatie: Ontmoetingspunt ’t Helder, Helderseweg 31, 5825CE  OVERLOON 

www.helder-overloon.com