boerenpicknick bij De Klef Zuivel

Gepubliceerd op 11 augustus 2022 om 15:10

Op zondag 4 september vindt de 3e editie van de boerenpicknick plaats in Overloon! Wederom hoopt de Familie Cremers een succesvolle editie neer te zetten.

De Boerenpicknick wordt georganiseerd op de boerderij van ´De Klef Zuivel´ in het weiland bij de koeien. Naast de leuke beleving om dicht bij de koeien en kalfjes te zijn, zijn er op deze dag ook veel leuke activiteiten te doen. Zo zal er een o.a. een springkussen aanwezig zijn, glijbanen, ouderwets leuke spellen en daarnaast kun je jezelf laten schminken. 


Tussen 12:30 en 14:00 uur kan de picknickdoos opgehaald worden. Daarna kan iedereen in het weiland een plekje zoeken voor een gezellige en smakelijke middag!


Een plekje reserveren voor deze picknick is noodzakelijk. 

Opgeven of meer informatie opvragen kan via: info@deklefzuivel.nl of door een berichtje te sturen naar: 06-30112188.

Daarnaast is de informatie ook te vinden op de Instagram en Facebookpagina van ´De Klef Zuivel´.

De goed gevulde picknickdozen wordt verzorgd door De Klef Zuivel in samenwerking met: Boompjes Restaurant, Villa het Bascour, Boergondisch, Chris Cox Groente & Fruit, Eijking Bleuberries, PLUS Verbeeten-Overloon en Eetcafe & Pannenkoekenhuis Museumzicht.

 

´De Klef Zuivel´ gaat haar uiterste best doen om een geslaagde en gezellige middag van te maken. Meer info is te vinden via de onderstaande link

 

Website - De Klef Zuivel

Facebook - De Klef zuivel

Instagram - De Klef Zuivel

 

Lees ook  Gezellige Boerenpicknick

Op 5 september  2021organiseerde De Klef Zuivel uit Overloon de jaarlijkse terugkerende picknick op de boerderij. Door jaarlijks de boerderij open te stellen voor zowel vriendengroepen als gezinnen wil de familie Cremers uit Overloon graag hun boerderij laten zien onder het genot van een heerlijk picknickpakket. Meer info klik hier