overloon nieuws

Op reis met Dirk Scheele

Gepubliceerd op 16 augustus 2022 om 19:22

Dirk Scheele, wie kent deze muzikale duizendpoot niet? Wegens doorslaand succes zijn we blij hem ook dit jaar in ons Openluchttheater te mogen verwelkomen. Deze zomer gaan we samen met Dirk op reis! In deze vrolijke zomervoorstelling zet je je zonnebril op en waan je je in verre oorden met liedjes als 'Hoge bergen, verre landen' en 'Op het strand'.

Dirk neemt zijn vriend Japie het Apie ook mee naar Overloon en samen reizen we af naar de jungle, waar we gaan lopen als een beer en gaan sluipen als een tijger. Rock mee op 'ik heb een gitaar' en laat je meevoeren met het verhaal over het lieveheersbeestje. We eindigen onze reis weer lekker thuis, met oerhollandse liedjes als 'Hoofd, schouders, knie en teen'. Na afloop van deze wervelende voorstelling is er nog een meet en greet met Dirk Scheele, die veel kinderen kennen van YouTube en Nickelodeon.

 

Kortom: kom kijken, luisteren, zingen en dansen in ons groene theater op woensdag 31 augustus. Wij zetten de ranja voor je klaar en hebben er zin in!

 

Waar: Openluchttheater Overloon, Museumpark
Wanneer: 31 augustus 14:30 uur
Geschikt voor: kinderen van 2 - 7 jaar
Kosten: € 8,50

 

Kaarten: verkrijgbaar via www.openluchttheateroverloon.nl

 

Meer informatie op de website www.openluchttheateroverloon.nl Facebook: Facebook: facebook.com/openluchttheateroverloon 

Wie kan er nou beter vertellen hoe leuk het is om in het Overloons openluchttheater naar Dirk Scheele te komen kijken, dan Dirk Scheele zelf?


«   »