Brabantse Humoravond

Gepubliceerd op 21 augustus 2022 om 10:42

De Brabantse Humoravond van Fanfare Vriendenkring. Erbij zijn = meemaken! 

U las het vast al in een van de eerdere edities van Ons Eigen Erf: de Brabantse Humoravond staat als vanouds weer in het eerste weekend van oktober op het programma. 

Een avond met Brabantse tonpraters en Limburgse buutreedners die weten wat er moet gebeuren om een zaal te bespelen en vooral te laten gieren van het lachen!

 

Berry Knapen en Andy Marcelissen zijn in elk geval van de partij, maar dit keer mogen we ook 2 nieuwe namen aan u presenteren. De derde artiest die we deze avond welkom heten komt uit de buurt. Het is Helga Cornelissen uit Oostrum! Ongetwijfeld is Helga ook weleens in de Karklingel de gangmaker geweest, maar deze dame werd in april 2022 kampioen van het Limburgs buuttekampioenschap. Met haar buut als Lilly de Grote wist ze de Oranjerie in Roermond op haar grondvesten te doen schudden. We zijn er dan ook trots op om deze buuttekampioene gecontracteerd te hebben voor een optreden tijdens de Brabantse Humoravond. 

En alsof dat nog niet genoeg was... het is de organisatie gelukt om nog een Brabantse topper in Overloon te mogen verwelkomen. Het is Peter van der Maas uit Hilvarenbeek. Een rasartiest die graag met originele woordgrappen de grootst mogelijke onzin vertelt. Binnenkort staat hij op het Brabants Kampioenschap in Valkenswaard. Maar zo ver hoeft u niet te rijden: op zaterdag 1 oktoberstaat hij gewoon in de ton op het podium van onze Overloonse Pit! 

 

Naast de 4 namen die we al bekendmaakten, kunt u zich opmaken voor diverse andere optredens. Wie dat zijn bewaren we voor een later

moment. Het belangrijkste is: zorg dat u kaarten bemachtigt!

De kaartverkoop is in volle gang bij Shop Jacobs en via de website www.fanfarevriendenkring.nl.

 

Graag tot dan!