Vrijwilligers kermis Overloon: ‘Een kermis moet je altijd nieuw leven inblazen’

Gepubliceerd op 21 augustus 2022 om 13:28

OVERLOON - De kermis nieuw leven inblazen en levendig houden. Het is een constante opgave voor de vrijwilligers die de kermis voor Overloon willen behouden. De kermis ging zaterdagmiddag van start.

Door Joost Ariaans 21-08-22

We zijn een relatief klein dorp en je ziet om ons heen de kermis teruglopen, zegt Martijn von der Heide van de Lónse Kermis. ,,In alle dorpen. Holthees, Maashees, Smakt. In Overloon riepen ze dat vier jaar geleden een halt toe door naast de kermis activiteiten op touw te zetten. ,,Het afgelopen jaar is het aantal vrijwilligers verdubbeld. We hebben een breed bereik in Overloon. Lees Meer op Bron:https://www.gelderlander.nl/land-van-cuijk/vrijwilligers-kermis-overloon-een-kermis-moet-je-altijd-nieuw-leven-inblazen~a5de5230/

 

Lees ook

 

De Lónse kermis officieel van start

20 aug. 2022

Op zaterdag om 16.00 uur was de officiële opening van De Lónse kermis, Kermiswethouder Maarten Jilisen en Atze Lubach, voorzitter van de kermisvakbond, en uiteraard met  Hollie Lolllie zijn erbij. Alle kleurplaten zijn nog te bewonderen in de etalage van De Pit.

Lees meer »

 

De Lónse Kinderkleedjesmarkt

20 aug. 2022

Overloon het succes van 2020, was er dit jaar weer op zaterdagmorgen 20. augustus De Lónse Kinderkleedjesmarkt, dit was weer op het schoolplein van Josefschool.

Lees meer »