Geef jouw mening over onze informatievoorziening

Gepubliceerd op 28 oktober 2022 om 12:05

Als gemeente Land van Cuijk zijn we dagelijks bezig met het optimaliseren van onze dienstverlening. Daarbij is het van belang om goed in te spelen op de behoefte van onze inwoners. Wanneer het om het delen van informatie gaat, vinden we het belangrijk dat we inwoners zo goed mogelijk kunnen voorzien van (relevante) informatie. 

Daarom zijn we benieuwd aan voor soort informatie jij nu behoefte hebt. Waar moet goede informatievoorziening volgens jou aan voldoen? En via welk kanaal zou je onze informatie het liefst ontvangen? 

 

Vijf vierdejaars studenten van de opleiding Communicatie aan de HAN (Hogeschool van Arnhem & Nijmegen) doen onderzoek naar hoe we jou als inwoner van Land van Cuijk het beste kunnen bereiken. Om dit te onderzoeken hebben zij (en wij) jouw hulp nodig! 

 

Op zaterdag 29 oktober om 10:30 uur wordt er een overleg gehouden in wijkaccommodatie de Nielt in Cuijk over de informatievoorziening van de gemeente. Tijdens het overleg wordt er met een kleine groep besproken waar goede informatievoorziening aan moet voldoen. Kun jij op 29 oktober, ben je 12 jaar of ouder en wil je hier inspraak in hebben? Meld je dan nu aan door een berichtje te sturen naar mj.debuck@student.han.nl.

 

Daarnaast kun je inspraak leveren door het invullen van een vragenlijst die de studenten van de HAN hebben opgesteld. Dit duurt ongeveer vijf minuten. Scan de QR code om naar de vragenlijst te gaan. Alvast bedankt voor jouw hulp!

 

insjabloon-qrcodevragenlijsthan.jpg