Burgemeester Marieke Moorman vindt nieuwe thuis in het Land van Cuijk

Gepubliceerd op 14 november 2023 om 20:31

Beste inwoners, Met veel plezier wil ik laten weten dat ik ga verhuizen naar het Land van Cuijk. Ik heb erg veel zin om in onze mooie gemeente te gaan wonen. Mijn man en ik hebben in Boxmeer een fijne woning gevonden.

In de buurt van het gezellige centrum én met de natuur en het water op loopafstand. Een mooie mix van levendigheid en rust dus, precies waar het Land van Cuijk voor staat.

Toen ik burgemeester werd, in februari van dit jaar, heb ik aangegeven dat ik op termijn graag in het Land van Cuijk zou gaan willen wonen. Dat kon niet meteen omdat onze jongste zoon nog midden in zijn examenjaar zat. Met de gemeenteraad had ik daarom de afspraak dat we deze stap zouden zetten als onze zoon zijn diploma zou hebben gehaald. Dat is gelukkig gelukt en sinds die tijd zijn we onze huizenzoektocht gestart. Dat was nog best lastig want er zijn heel veel leuke, mooie en gezellige plekken in het Land van Cuijk. Uiteindelijk is onze keus op het huis in Boxmeer gevallen.

Tijdens mijn Route 33 heb veel mooie ontmoetingen gehad. Wat een fijne mensen wonen er in het Land van Cuijk! Hierdoor heb ik alleen nog maar meer zin gekregen om in onze gemeente te gaan wonen. Voordat het zover is, moet er natuurlijk nog heel wat worden geklust en geregeld. Maar rond de zomervakantie van 2024 is het dan zover. Dan gaan we de verhuisdozen inpakken en verlaten we Heesch voor een nieuwe toekomst in de gemeente Land van Cuijk.

Mijn man en ik kijken enorm uit naar deze nieuwe stap!

Hartelijke groeten,

Burgemeester Marieke Moorman

(Foto: elfde van de elfde opening door Burgemeester Moorman)