overloon nieuws

Afvaldumping

Gepubliceerd op 15 november 2023 om 22:20

Op de Loonsedijk te Merselo, op de grens met de provincie Brabant, is er recentelijk melding gemaakt van afvaldumping. Een oplettende volger heeft dit aan de autoriteiten gemeld, waarna ter plaatse twee big bags zijn aangetroffen met lege plantenbakken en ander afval. Daarnaast zijn ook enkele pallets aangetroffen op de locatie.

De gemeente is direct op de hoogte gesteld om het afval te laten afvoeren. Mocht u iets gezien hebben of beschikken over verdere informatie met betrekking tot deze afvaldumping, dan wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen. Dit kan via het nummer 0900-8844, of anoniem via 0800-7000. Meldingen kunnen worden doorgegeven onder vermelding van zaaknummer PL2300-2023179889.

 

Het is van groot belang dat dit soort incidenten worden gemeld en aangepakt om de leefomgeving schoon en gezond te houden. Deze zaak is gedeeld via het Instagram-account van de wijkagent onder de gebruikersnaam wijkagent_venray_centrum, waarbij verdere updates zullen worden gedeeld.

 

Met de hulp van betrokken burgers en gemeentelijke instanties kunnen we samenwerken aan een schonere omgeving en het voorkomen van verdere afvaldumping.

 

Foto:wijkagent_venray_centrum