Gemeentenieuws

Gepubliceerd op 28 november 2023 om 20:18

Nieuws uit het Land van Cuijk, ontstaan vanuit de gemeenten: Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint-Hubert en Sint-Anthonis.

Tijdelijke verplaatsing van de weekmarkt Boxmeer

 

Vanwege de plaatsing van de IJsbaan op het Raadhuisplein moeten de weekmarkt en de standplaats vis/ visproducten tijdelijk verplaatst worden naar het Burgemeester Hengstplein

 

De verplaatsing naar het Burgemeester Hengstplein van de standplaats is uitsluitend op vrijdag 1 december 2023. Dit vanwege de opbouw van de IJsbaan.

 

De verplaatsing naar het Burgemeester Hengstplein van de weekmarkt is op de donderdagen 7, 14, 21, 28 december 2023 en 4 januari 2024.

 

U kunt op deze data niet parkeren op het Burgemeester Hengstplein.

Wij zetten ons nóg meer in voor de bijen

 

Sinds deze maand werken wij als gemeente samen met de Nationale Bijenstrategie van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Het doel van dit plan is om het aantal bijen te vergroten en hun leefomgeving te verbeteren. Door deel te nemen aan dit landelijke plan, willen wij helpen om verschillende planten en dieren te beschermen.

Waarom zijn bijen zo belangrijk?
Bijen helpen ons om eten te hebben. Ze doen dat door bloemen te bezoeken en stuifmeel van de ene bloem naar de andere te brengen. Hierdoor kunnen planten nieuwe zaden maken en groeien. Dat is goed voor fruit, groenten en noten die mensen en dieren eten. Zonder bijen zouden we minder lekker en gezond voedsel hebben.

Wat gaan wij als gemeente doen met de strategie?
We gaan proberen plekken te maken waar bijen graag zijn. Dat betekent dat we meer groene gebieden in de wijken willen maken, bloemen willen planten die gunstig zijn voor bijen, en mensen willen informeren over waarom bijen belangrijk zijn voor de natuur en de groei van voedsel.

Wat gebeurt er nu al voor de bijen?
We zetten ons al een tijdje in om de bijen te ondersteunen. Elk jaar geven wij gratis zakjes met bloemzaad aan mensen, zodat ze bloemen kunnen laten groeien die gunstig zijn voor bijen.

Ook voert de Wageningen University & Research onderzoek voor ons uit. Ze bekijken insecten, zoals bijen, die helpen bij het bestuiven van planten. Ze observeren deze insecten langs wegen en bij water. De resultaten van hun onderzoek helpen ons maatregelen te nemen om deze insecten te ondersteunen.

Daarnaast zijn we lid van twee groepen die zich bezighouden met leren over en hulp bieden aan bijen en andere dieren die belangrijk zijn voor de natuur, namelijk het kennisimpuls bestuivers en Deltaplan Biodiversiteitsherstel.

 

Inloopmoment speelplekken Mill-West

 

Maandag 11 december, 17:00 – 18:00 uur

 

De gemeente Land van Cuijk is in Mill-West bezig met de renovatie en herinrichting van diverse kinder-speelplekken. Het betreft hier een project dat al enkele jaren loopt. Door allerlei oorzaken duurt dit allemaal langer dan de bedoeling was. Zo heeft o.a. de coronaperiode en de gemeentelijke herindeling voor vertraging gezorgd. Om deze redenen is ook het overleg met de buurt, met name in de eindfase, niet altijd gegaan zoals we dat graag willen.

Daarom; nu het project dan eindelijk tot uitvoering kan komen willen we inwoners van Mill – West nog een keer de kans geven om het ontwerp te bekijken.

 

Graag nodigen wij buurtbewoners en andere belangstellenden uit voor een inloopmoment op maandag 11 december van 17:00 uur tot en met 18:00 uur. Plaats: Wijkaccommodatie De Wester, Havikstraat 1, Mill. Vertegenwoordigers van de gemeente Land van Cuijk zullen u te woord staan, bekijken samen met u het ontwerp en gaan het gesprek aan. Wij hopen dat dit inloopmoment leidt tot prettige en mooie speelplekken die zowel voor de kinderen als voor de omwonenden voor veel plezier zorgen.

 

Comfortabel en aangenaam huis, wat kun je zelf doen?

 

Het najaar is in volle gang en we denken al aan de voorbereidingen voor de winterse feestdagen.  Misschien denk je nu niet aan energie besparen. Toch is het nú juist het moment om in actie te komen.

Door diverse ontwikkelingen kunnen jouw energie-uitgaven flink stijgen. Eind dit jaar vervalt namelijk het landelijke prijsplafond op energie. Ook de gemeentelijke energietoeslag vervalt in 2024. Maar er is goed nieuws! Zelfs tijdens de koudere maanden kun je nog steeds energie besparen en toch het gewenste comfort hebben. De energiebespaarcoach helpt je hierbij!

Maak een gratis afspraak

De energiebespaarcoach kijkt tijdens een bezoek bij je thuis samen met jou naar je energieverbruik. Energie die je gebruikt voor verlichting, warm water, verwarming en elektrische apparaten. Ook kijken jullie waar het tocht in huis. Je hebt na het bezoek een ingevulde energiescan en je krijgt handige tips over eenvoudige energiebesparende maatregelen. Bereid je voor op de winter en maak een gratis afspraak via brabantwoontslim.nl/land-van-cuijk. Of bel naar 085 – 0410070. Onze energiebespaarcoaches staan voor je klaar.

 

QR-code naar aanmelding voor energiebespaarcoach

schermafbeelding2023-11-28om202215.png

Koninklijke Onderscheiding voor Jan Koopmans
Op zaterdagavond 25 november is de heer J.W.M. (Jan) Koopmans uit Holthees benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De Koninklijke onderscheiding is uitgereikt door burgemeester Marieke Moorman tijdens het jubilarissenconcert van muziekvereniging O.L. Vrouw Gilde Holthees-Smakt.

De heer Koopmans is 25 jaar voorzitter geweest van muziekvereniging O.L.Vrouw Gilde Holthees-Smakt. Hij heeft zich van 1998 tot april 2023 ingezet voor het voortbestaan van deze vereniging. Hij wordt omschreven als ‘de motor’, een uitstekende ambassadeur met altijd oog voor het algemeen belang.   

Eveneens is de heer Koopmans van 2001 tot 2023 penningmeester geweest van de Stichting Mariakapel Holthees. Sinds 2009 is hij actief voor het deel van de route van het Pieterpad bij de Smakt. Samen met zijn vrouw zorgt hij voor het onderhoud van het Pieterpad tussen Gennep en Holthees.

 

Vanwege de intensieve en betrokken inzet van de heer Koopmans op lokaal niveau, heeft de Koning het besluit genomen om de heer Koopmans te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

 

 

 

 

 

 

 

Definitieve uitslag Verkiezingen Tweede Kamer

Dit is de definitieve uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen in het Land van Cuijk. De uitslagen per stembureau te vinden op onze website www.gemeentelandvancuijk.nl/verkiezingen.

 

Lijstnr

Partij

Aantal stemmen

1

VVD

10.369

2

D66

3.260

3

Groenlinks/PvdA

6.578

4

PVV (Partij voor de vrijheid)

15.381

5

CDA

2.705

6

Socialistische partij

2.959

7

Forum voor Democratie

990

8

Partij voor de Dieren

896

9

ChristenUnie

173

10

Volt

652

11

JA21

444

12

SGP

72

13

DENK

604

14

50PLUS

349

15

BBB

4730

16

BIJ1

78

17

Piratenpartij De Groenen

45

18

BV NL

324

19

Nieuw Sociaal Contract

8.806

20

Splinter

61

21

LP (Liberale Partij)

22

22

LEF

19

23

Samen voor Nederland

30

24

Nederland met een PLAN

22

25

PartijvdSport

24

26

Politieke Partij voor Basisinkomen

6

 

Totaal aantal stembiljetten met een geldige stem op een kandidaat

59.599

 

 

 

 

Blanco stemmen

130

 

Ongeldige stemmen

91

 

 

 

 

Totaal aantal uitgebrachte stemmen

59.820

 

Carmelveste, centrum Boxmeer

Bouw 19 woningen gestart

 

In het centrum van Boxmeer worden negentien woningen gebouwd. Afgelopen donderdag, 23 november, gaf wethouder De Bruin het startsein voor de bouw. De toekomstige bewoners waren daar bij.

 

De woningen komen bij het Titus Brandsmaplein. Er komt één paar twee-onder-een-kapwoningen. Ook komen er vier hoekwoningen en dertien levensloopbestendige woningen.

De bouw is in handen van Muller Bouw uit Oss. Het woningbouwproject draagt de naam Carmelveste.

 

In en rond het centrum van Boxmeer gaat de komende jaren veel gebeuren. Wegen worden veiliger,

verschillende pleinen worden opgeknapt en er worden nieuwe woningen gebouwd. Carmelveste wordt een knusse wijk aan het Titus Brandsmaplein. Het wordt er fijn wonen. Er komen geen hoge appartementengebouwen, maar woningen die goed bij de omgeving passen. De woningen zijn ontworpen door Bouwman Swinkels Architecten. Het aloude Potjes Pedje loopt

straks vanaf de Steenstraat door Carmelveste naar het Titus Brandsmaplein. Daarmee wordt een

historisch wandelpad hersteld.

 

Wil je meer weten over dit project? Kijk dan eens op www.carmelvesteboxmeer.nl. Als alles goed gaat zijn de woningen eind 2024 klaar.

 

Restauratie Koningskerkje Vierlingsbeek afgerond

Met het terugplaatsen van het torenkruis zijn de restauratiewerkzaamheden aan de buitenzijde van het het Koningskerkje in Vierlingsbeek afgerond. Het kerkje is een monument, en is van grote cultuurhistorische en architectuurhistorische waarde. Het is dan ook van bijzondere betekenis voor het aanzien van de kern Vierlingsbeek. Op 8 oktober 1844 werd het Koningskerkje officieel in gebruik genomen. Het heeft toen ruim anderhalve eeuw dienst gedaan als kerkgebouw. Sinds 1997 worden er geen diensten meer in het kerkje gehouden.

Sociale betekenis

Tegenwoordig is vooral de sociale rol van het kerkje van grote betekenis voor de inwoners van Vierlingsbeek en omstreken. Het kerkje wordt nu gebruikt voor diverse culturele activiteiten, zoals concerten, exposities en lezingen. Verder wordt het kerkje gebruikt als trouwlocatie.

Monumenten

Gemeente Land van Cuijk hecht eraan monumenten in ere te houden en te bewaren voor volgende generaties. De werkzaamheden bestonden uit groot onderhoud en zijn tot stand gekomen dankzij subsidie van de Provincie Noord-Brabant.

 

 

 

 

 

 

 

Eerste boomfeestdag van het seizoen en opening natuurbegraafplaats Sambeek

In het plantseizoen 2023-2024 organiseren we in Land van Cuijk een ‘Boomfeestdag-estafette‘. In de periode van november 2023 tot maart 2024, het boomplantseizoen, organiseren we op meerdere plekken in Land van Cuijk een boomfeestdag. Kinderen gaan op zo’n dag zelf aan de slag met het planten van nieuwe bomen. Door deze estafettevorm bereiken we in één plantseizoen veel kinderen. Daarmee leggen we een bodem voor klimaatbewustzijn van de volgende generatie.


De eerste boomfeestdag is op 30 november 2023 en start om 9:30 uur bij basisschool de Bolster in Sambeek. Rond 10:30 uur gaan de kinderen enkele nieuwe boompjes planten bij de natuurbegraafplaats. Zij dragen zo bij aan het vergroenen van gemeente Land van Cuijk.
Aan het eind van de ochtend dragen de kinderen van basisschool de Bolster het estafette-stokje over aan gemeente Land van Cuijk voor het volgende boomfeestdag initiatief.

 

Met het planten van de bomen de natuurbegraafplaats officieel geopend. Door de bomen krijgt de natuurbegraafplaats een groenere uitstraling en ze bieden op warme dagen koelte aan de bezoekers.

 

Alzheimercafé Sint Anthonis

 

 

Maandag 11 december, 19.30 – 21.00 uur

 

 

De kracht van muziek

 

Vanuit de praktijk zal muziektherapeut Marianne Verkerk muziek maken en spreken over datgene wat muziek doet met mensen met dementie. Daarnaast zal dhr Borsboom vertellen wat zingen betekent. Willeke Borst en Gonny Keij van interzorg zorgen voor achtergrondgegevens over de Ronnie Gardiner methode: het zingen met mensen met dementie.  Het belooft een informatieve en gezellige avond te worden met liedjes, geluid en informatie over de effecten van muziek. 

 

Let op: dit keer zijn we met het Alzheimercafé te gast bij

Koffiehuus ONS MOE

Grotestraat 10-A,

5841 AB Oploo

 

Voor meer informatie: tel. 06-17903322

Website: alzheimer-nederland.nl

Initiatief: Alzheimer afdeling Land van Cuijk & Gennep

 

Bekendmakingen gemeente Land van Cuijk

De volledige tekst van de officiële bekendmakingen vind je op www.officielebekendmakingen.nl. Dit is het officiële publicatiekanaal voor gemeentelijke bekendmakingen. Het kan gaan om (ontwerp)besluiten, (ontwerp)plannen, verkoop van percelen gemeentegrond en andere formele bekendmakingen.

 

Op deze pagina’s staan alleen beknopte versies, bedoeld als service en ter informatie. In de officiële bekendmaking op bovengenoemde website staat welke mogelijkheden er zijn voor het leveren van inspraak (een zienswijze indienen), het gebruiken van een rechtsmiddel, zoals bezwaar, (hoger) beroep en voorlopige voorziening of hoe er anders gereageerd kan worden.

 

Je kunt ook per e-mail op de hoogte blijven van alle bekendmakingen. Ga naar www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt. Hier kun je een profiel aanmaken met je postcode en aanvinken van welke overheden en welke soort bekendmakingen je wilt ontvangen.

Land van Cuijk

| Verkeersbesluiten

 • Gemeente Land van Cuijk - reserveren van een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken - Wilhelminastraat te Boxmeer
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een woning (kavel 504) ''t Kavelt ongenummerd, Mill - kadastraal MIL00 R 1541
 • Gemeente Land van Cuijk - parkeerverbod - Burgemeester Hengstplein te Boxmeer

| Overige

 • Uitschrijving Opvangvoorziening Kindercentrum Notendop (BSO) te Overloon
 • Standplaatsvergunning (verlenging) verleend voor 'Uw Kaasboertje' markt Cuijk en Lunette Grave
 • Controleprotocol van de gemeente Land van Cuijk 2023 voor de accountantscontrole op de jaarrekening
 • Controleverordening gemeente Land van Cuijk 2023
 • Nadere Regels Maatschappelijke Ondersteuning gemeente Land van Cuijk 2024
 • Besluit Maatwerkvoorschriften – Sint Anthonisweg 55 Boxmeer
 • Afvalstoffenverordening gemeente Land van Cuijk 2022
 • Publicatie zakelijk weergave van de inhoud van de anterieure overeenkomst
 • Nota Parkeernormen 2023 Gemeente Land van Cuijk

Beers

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning deels verleend voor het starten van een Bed en Breakfast Hoefseweg 2, 5437PS Beers NB

| Overige

 • Standplaatsvergunning verleend voor het plaatsen van een mobiele verkoopwagen op 31-12-2023 Burgemeester van de Braakplein Beers NB

 

Beugen

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een vriescel met opslagcapaciteit voor ruim 9000 pallets Vuursteenstraat 10, 5835DZ Beugen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het aanleggen van een inrit/uitweg Laan De Wijze 21, 5835DS Beugen
 • Omgevingsvergunning verleend voor het aanleggen van een inrit Vuursteenstraat 10T Beugen kadastraal BMR00 S 930

 

Boxmeer

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Kennisgeving verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor het verbouwen van een bedrijfsruimte met drie bovenwoningen Raadhuisplein 5, 7 en 9, 5831JX Boxmeer
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een metaalbewerkingsbedrijf Laan der Wijze ongenummerd, Boxmeer - kadastraal BMR00 S 926
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het aanleggen van een inrit/uitweg Pastoor Kerstenstraat 2f, 5831EW Boxmeer

Afhandelingen

 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van Winter Extravaganza Land van Cuijk op 09/12/2023 Raadhuisplein Boxmeer
 • Omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een tijdelijke woonunit Sambeekseweg 27, 5831GK Boxmeer
 • Ontwerpbesluit Uitgebreide procedure omgevingsvergunning – Sint Anthonisweg 55, Boxmeer
 • Kennisgeving intrekking aanvraag omgevingsvergunning Duizendblad 3, 5831PA Boxmeer

| Overige

 

Cuijk

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een aan- en verbouw bij de woning Kardinaalsmuts 96, 5432AE Cuijk
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het tijdelijk opslaan van grond aan Lange Beijerd / Van Galenweg Cuijk, kadastraal CUI00 B 3581
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van parkeerplaatsen bij IKEA Tempel Kerkstraat 14, 5431DS Cuijk
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een extra transformatoren Enexis Nabij Leemputten 1, kadastraal M 942 Cuijk
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van twee opritten Everdrift 12, 5431LV Cuijk

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning deels verleend voor het starten van een Bed en Breakfast Hoefseweg 2, 5437PS Beers NB
 • Omgevingsvergunning verleend voor het plaatsen van een dakkapel Wegedoorn 205, 5432EX Cuijk

 

Gassel

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het oprichten van een hobbymatige paardenstal Vierlingsbeek, kadastraal VLB00 G 1219

Grave

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het vervangen van de stalen gevelbeplating en onderhoud aan kozijnen en ramen Hoogeindsestraat 33, 5447PE Rijkevoort

Afhandelingen

 • Kennisgeving intrekking aanvraag omgevingsvergunning Lunette, Grave
 • Omgevingsvergunning verleend voor het splitsen van een bovenwoning Achter de Kerk 13 en 13a Grave

| Overige

 • Objectvergunning verleend voor het plaatsen van een hoogwerker van 27-11 tot en met 08-12-2023 Arnoud van Gelderweg 71, 5361CV Grave

Haps

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het herbouwen van de shop bij het tankstation A 73 Rijksweg 1, 5443PZ Haps

 

Holthees

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het aanleggen van een oprit Gildestraat 1, 5824AA Holthees
 • Omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een pré-mantelzorgwoning Gildestraat 9, 5824AA Holthees

 

 

Landhorst

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een mantelzorgwoning Noordstraat 29, 5445RA Landhorst

Langenboom

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het aanbieden van dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking Spiestraat 24, 5453RC Langenboom

 

Ledeacker

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het verruimen van de vergunde kampeerplaatsen Nullen 15, 5846AD Ledeacker
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor tijdelijke functiewijziging van horeca naar kantoorfunctie Mgr Bekkersstraat 54 en 56, 5846AJ Ledeacker

 

Linden

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Reguliere omgevingsvergunning verleend – De Geest 12 Linden

 

Maashees

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Kennisgeving verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van 12 app., kantoor- en ontmoetingsruimte in voorm. kerkgebouw de Goeijstraat 2, 5823AH Maashees
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend en plat dak de Goeijstraat 5, 5823AH Maashees

 

Mill

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een woning (kavel 504) ''t Kavelt ongenummerd, Mill - kadastraal MIL00 R 1541
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het geheel vernieuwen van bedrijfsruimte bij woonhuis Lijsterstraat 31, 5451XJ Mill

Afhandelingen

 • Kennisgeving intrekking aanvraag omgevingsvergunning Julianastraat 3a, 5451BP Mill

 

Oeffelt

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Kennisgeving verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor het aanleggen van een tijdelijke bouwweg voor de bouw van een rijhal Hoogeind 1a, 5441PJ Oeffelt
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het wijzigen van het receptiegebouw en 1e verdieping naar horeca en 3 B&B's Veerweg 8, 5441PL Oeffelt

 

Oploo

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een woning (kavel 504) ''t Kavelt ongenummerd, Mill - kadastraal MIL00 R 1541

Afhandelingen

 • Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het verhogen van kindplaatsen BSO naar 22 kindplaatsen Grotestraat 3, 5841AA Oploo

| Overige

 • Rectificatie: Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Oploo, Deurneseweg 32

 

Overloon

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een woning Merseloseweg ongenummerd, Overloon - kadastraal VLB00 U 577

Afhandelingen

 • Kennisgeving intrekking aanvraag omgevingsvergunning Holthesedijk 6a, 5825JG Overloon

 

Rijkevoort

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het vervangen van de stalen gevelbeplating en onderhoud aan kozijnen en ramen Hoogeindsestraat 33, 5447PE Rijkevoort

 

 

Sint Anthonis

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het tijdelijk verlengen van de omgevingsvergunning voor de magazijnruimte De Merret 1, 5845DA Sint Anthonis

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het aanleggen van een inrit/uitweg Bremheuvel 2, 5845BA Sint Anthonis
 • Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het veranderen van een inrichting Zandkant 12a Sint Anthonis

| Overige

 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van Kerst op de Brink op 16 december en 17 december 2023 Brink 3, 5845BH Sint Anthonis
 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van een halve marathon in Sint Anthonis op 16/03/2024 St. Patrickpad 5, 5845HW Sint Anthonis

 

Stevensbeek

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een Bouwinrit bij plan Hof Lindebeek fase 2 Lindelaan nabij nr. 20, Stevensbeek, kadastraal OLO00 E 688

Vierlingsbeek

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Kennisgeving intrekking aanvraag omgevingsvergunning Pastoor Jansenstraat 2, 5821AZ Vierlingsbeek

Afhandelingen

 • Kennisgeving intrekking aanvraag omgevingsvergunning Pastoor Jansenstraat 2, 5821AZ Vierlingsbeek
 • Omgevingsvergunning verleend voor het oprichten van een hobbymatige paardenstal Vierlingsbeek, kadastraal VLB00 G 1219

 

Vortum-Mullem

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het kleiner bouwen van een reeds vergunde loods Heiweg 2a, 5827BC Vortum-Mullem

 

Wanroij

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een tijdelijke woonunit Hapseweg ongenummerd, naast nr. 9 Wanroij, kadastraal WRJ00 A 2026
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een vrijstaande woning met bijgebouw Hapseweg ongenummerd, naast nr. 9 Wanroij, kadastraal WRJ00 A 2026
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het overkappen van een terras De Esdoorn 29, 5446WR Wanroij
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het herbouwen van een loods Molenveld 5, 5446BL Wanroij

Westerbeek

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een loods Schepersstraat 12, 5843AR Westerbeek
 • Omgevingsvergunning deels verleend voor het bouwen van een uitloop aan een legkippenstal fase 2 Kerkstraat 63, 5843AN Westerbeek