Afvalkalender 2024

Gepubliceerd op 9 december 2023 om 08:58

De afvalkalender is vanaf half december digitaal beschikbaar via de website en DeAfvalApp. Op deze manier weet je altijd wat de juiste inzameldag van het afval is, ook als het is een keer anders is dan normaal (bijvoorbeeld met feestdagen). Door informatie ook via DeAfvalApp te verspreiden kunnen we snel inspelen op actualiteiten.

DeAfvalApp

DeAfvalApp heeft veel voordelen dankzij handige functies. In DeAfvalApp staan de ophaaldata en via de app kun je herinneringen ontvangen, zodat je niet meer vergeet om je afval aan de weg te zetten. Ook krijg je een melding als een ophaaldag wijzigt. Dat is handig als het bijvoorbeeld glad is. Daarnaast bevat de app informatie over het scheiden van afval en milieustraten. DeAfvalApp is te downloaden in de App Store (voor iPhone of iPad) of Google Play Store (voor mobiel of tablet).

Website

De afvalkalender staat vanaf half december ook op www.gemeentelandvancuijk.nl/afvalkalender. Je kunt de ophaaldagen koppelen aan je eigen agenda op je mobiele apparaat (iCal) of de kalender downloaden. Heb je vragen over het scheiden van afval, containerlocaties van oud papier en luiers en (mini)milieustraten? Kijk dan ook op de website voor meer informatie.

Toch op papier?

Wil je de afvalkalender liever op papier? Print dan de afvalkalender uit via de website. Als dit niet lukt, bel ons dan via telefoonnummer 0485-854000 dan denken we met je mee voor een oplossing.

Volgende week publiceren we algemene informatie over afval en milieustraten op de gemeentepagina in de krant. Omdat er in Land van Cuijk en Boekel 20 inzamelroutes zijn, is het niet mogelijk om de afvalkalender ook op de gemeentepagina van de krant te publiceren. De routes zijn op postcode ingedeeld en door een kern of wijk lopen soms meerdere routes.