Nomineer een speciaal persoon uit onze gemeente Land van Cuijk

Gepubliceerd op 9 december 2023 om 15:28

Beste inwoners van het Land van Cuijk, is tijd om de kerstgedachte in de praktijk te brengen en waardering te tonen voor de mensen in onze directe omgeving

We kennen allemaal wel iemand uit onze gemeente die het verdient om een warme kerstgroet en presentje te ontvangen. Of het nu gaat om een buurman die altijd klaarstaat voor anderen, een vriendelijke leraar, of een vrijwilliger die zich onvermoeibaar inzet voor de gemeenschap, deze actie is bedoeld om hen in het zonnetje te zetten en onze gemeenschapszin te versterken.

 

In elke kern van onze gemeente zal iemand worden gekozen om op een speciale manier gewaardeerd te worden. Dit initiatief draagt bij aan het stimuleren van saamhorigheid en brengt mensen samen tijdens de feestdagen. Als u vindt dat iemand uit ons Land van Cuijk een warme kerstgroet en presentje verdient, laat het dan weten door te mailen naar kerst@cdalandvancuijk.nl. Door hieraan deel te nemen, kunnen Land van Cuijk - CDA op een eenvoudige manier bijdragen aan het verspreiden van liefde en vreugde tijdens deze bijzondere tijd van het jaar.

 

Mocht het aantal aanmeldingen groter zijn dan het aantal beschikbare presentjes, dan zal het Land van Cuijk - CDA gaan loten. Zij hopen dat velen van u gebruik zullen maken van deze prachtige gelegenheid om een speciaal persoon in onze gemeente te eren en te laten zien dat zij gewaardeerd worden. Laten we de kerstperiode doorbrengen door de liefdevolle actie van het tonen van waardering en erkenning. Voor meer informatie kunt u terecht op onze Facebook-pagina: Facebook/CDALandvanCuijk. https://www.facebook.com/CDALandvanCuijk

 

Laten we samen bijdragen aan het verspreiden van liefde en vreugde tijdens de feestdagen, en ik moedig iedereen aan om deel te nemen aan deze liefdevolle actie.