Gezondschap van start in zes supermarkten

Gepubliceerd op 27 januari 2024 om 11:52

Vanaf 19 februari starten we in zes supermarkten in de gemeente met Gezondschap: een gezond ‘schap’ in de supermarkt, ingericht door een diëtiste. Gedurende zes weken is er in verschillende supermarkten in het Land van Cuijk een speciaal schap ingericht met gezonde producten uit de Schijf van Vijf.

Het doel van Gezondschap is het makkelijker maken van gezonde keuzes in de supermarkt. Samen met Voedselapotheek, GGD Hart voor Brabant, Sociom, Smaakcentrum, Negen en de deelnemende supermarkten organiseren we diverse activiteiten om gezond eten en leven te stimuleren. Meer informatie hierover volgt nog.

 

Ben je benieuwd naar Gezondschap en de activiteiten die georganiseerd worden? Kom dan naar de opening van Gezondschap op woensdagmiddag 21 februari bij Jumbo Bosmans in Cuijk. Houd onze berichtgeving hierover in de gaten.

 

Het Gezondschap vind je vanaf maandag 19 februari bij de supermarkten Plus Verbeeten in Overloon en Vierlingsbeek, de Jumbo Boxmeer, Cuijk en Grave en de Albert Heijn in Mill.

 

Mis het niet - ontdek hoe lekker en gemakkelijk gezond eten kan zijn met Gezondschap in de lokale supermarkt!