Persoon overleden bij verkeersongeval A73

Gepubliceerd op 4 februari 2024 om 09:06

Venray - In de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 februari is een automobilist overleden na een ernstig verkeersongeval op de A73 ter hoogte van Venray-Noord.

Venray - Het ongeval dat in de nacht van zaterdag op zondag rond 01.30 uur op de A73 ter hoogte van Venray plaatsvond is, voor zover nu vastgesteld kan worden, veroorzaakt door een spookrijder. Een man van 50 jaar uit Polen kwam hierbij om het leven. Twee andere personen raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Over hun medische status is geen informatie beschikbaar.

De politie kreeg rond 01.30 uur melding van het ongeval waarbij drie voertuigen betrokken waren. Daarbij viel 1 dodelijk slachtoffer, twee anderen raakten gewond. Zij zijn voor medische zorg richting het ziekenhuis vervoerd. Zo is nog niet duidelijk welk voertuig op de verkeerde rijbaan reed. Bij het ongeval waren drie voertuigen betrokken.

Specialisten van de politie doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval en komen graag in contact met getuigen. Wellicht zijn er dashcam beelden die helderheid kunnen geven in de toedracht van het ongeval. Informatie delen kan via 0900-8844 of via het onderstaand tipformulier.

Reageer online

Foto: Edward Media