Subsidieregeling 80 jaar vrijheid

Gepubliceerd op 15 juni 2024 om 12:04

De provincie Noord-Brabant, Brabant Herinnert en het Cultuurfonds Noord-Brabant nodigen initiatiefnemers uit om projecten in te dienen ter herdenking van 80 jaar vrijheid. 

Vanaf 20 juni opent de provincie de subsidieregeling '80 jaar vrijheid'
De nieuwe subsidieregeling richt zich op vernieuwende projecten die de kennis over de Tweede Wereldoorlog vergroten, het begrip van de impact van de oorlog verdiepen en de waardering voor het leven in vrede en vrijheid te versterken. Om ook in de toekomst relevant te blijven, is er binnen de regeling speciale aandacht voor projecten die jongere generaties betrekken.

 

Heb je een innovatief project en ben je op zoek naar financiering? Dien dan jouw aanvraag in en draag bij aan het levend houden van de geschiedenis voor huidige en toekomstige generaties.

­
Meer informatie

Dankzij het Cultuurfonds Brabant en de Provincie Noord-Brabant kun je vanaf 20 juni 2024 financiering aanvragen voor jouw project.

Lees meer over deze regeling, de deadlines en voorwaarden op dewebsite van de Provincie Noord-Brabant. Download hier het format projectplan en het aanvraagformulier.

Vanaf 20 juni kun je via het Cultuurfonds Noord-Brabant een subsidieaanvraag indienen. Eerder ingediende aanvragen worden niet in behandeling genomen. Beoordeling vindt vanaf 20 juni plaats op volgorde van binnenkomst. 

Aanvraagformulier Brabant Herinnert 666867 Dea 43 Cb 148624412 Docx
Word – 105,6 KB 13 downloads
Format Projectplan Brabant Herinnert 66698 C 4 Ab 7908008599481 Docx
Word – 208,3 KB 14 downloads

Meld je activiteit aan 

op de website!

Heb jij ook een WOll gerelateerde activiteit die je graag wilt delen op onze website? Meld je activiteit dan aan via deze link op de website van VisitBrabant.
 

Jouw activiteit wordt dan geplaatst in de agenda op de website van VisitBrabant, maar ook automatisch doorgeplaatst op de website van Brabant Herinnert. Zo breng je jouw evenement onder de aandacht bij een nog groter publiek! 

Meld je activiteit aan