Open dag Boerderijwinkel Timmermans

Gepubliceerd op 22 juni 2024 om 13:18

Maak kennis met nieuwe boerderij- en ijsautomaat

De inpandige boerderijautomaat van Boerderijwinkel Timmermans aan de Overloonseweg 11 in Vierlingsbeek is onlangs uitgebreid met een aparte diepvriesunit voor diepvriesproducten zoals kipproducten (schnitzels, filets en pootjes) en huisgemaakte soepen. Ook is aan de doorgaande weg een onbemande ijsautomaat geopend. Daar kan jong en oud zelf vanille-ijs en/of vier soorten milkshakes maken. “Met behulp van muntjes die je daar via pinbetaling kunt kopen”, legt Mariëlle Timmermans uit.

Met de ingebruikname van de gebruiksvriendelijke nieuwe automaten is Timmermans klaar voor de toekomst. Binnenkort sluit de boerderijwinkel aan de achterzijde van de hoeve haar deuren, maar daarvoor in de plaats kunnen klanten in de automatenruimte 24/7 terecht voor een groot aanbod aan producten, zoals aardappelen, eieren, seizoengroenten en -fruit, salades, zuivel en lekkere en verse streekproducten. “In de vakjes liggen nu ook blauwe bessen en kersen”, vervolgt haar echtgenoot Gérard. “De nieuwe inpandige automaat heeft meer vakken. Dat geeft ons ook de mogelijkheid om meer variatie in producten aan te bieden dan in de oude automaat die tot voor kort aan de weg stond. Als mensen vragen hebben, kunnen ze op een knop drukken en dan krijgen wij een belletje en dan komen we. De winkel is weliswaar dicht, maar we blijven bereikbaar.”

 

Met de opening van de nieuwe boerderijautomaat, die via een glazen deur aan de voorkant van de boerderij te bereiken is, maakt de familie Timmermans het voor iedereen nog makkelijker om eieren en aardappelen en andere (streek)producten te kunnen kopen. Ook de nieuwe automaat werkt heel simpel. De klant kan eenvoudig zien welke producten in de vakken zitten. Na keuze van de producten kan er met behulp van de pinpas betaald worden. Het vak gaat daarna automatisch open, waarna het product gepakt kan worden.

 

Om iedereen de mogelijkheid te geven kennis te komen maken met Boerderijwinkel Timmermans ‘nieuwe stijl’, houdt de familie een open dag. Op zaterdag 29 juni van 10.00 tot 16.00 uur kan iedereen niet alleen de boerderij- en ijsautomaat bezoeken, maar ook genieten van een hapje en een drankje. “We zijn er trots op wat we het afgelopen jaar hebben gerealiseerd en willen iedereen laten zien wat allemaal in huis hebben als boerderijwinkel. Als mensen ’s avonds om 22.00 uur nog eieren, aardbeien, aardappelen of een ijsje willen, dan kunnen ze daarvoor terecht bij ons. We zijn 24/7 open zonder zelf aanwezig te hoeven zijn. Dat werkt zowel voor de klant als voor ons veel praktischer”, zo besluit Mariëlle.

Boerderijwinkel Timmermans, Overloonseweg 11, 5821 EE Vierlingsbeek, telefoon: 0478-631243/ 06-51207907, Facebook timmermansvierlingsbeek, website www.timmermansvierlingsbeek.nl, e-mail: info@timmermansvierlingsbeek.nl