Home » regionieuws » dit is het nieuws van zondag 25 maart

dit is het nieuws van zondag 25 maart

Gepubliceerd op 25 maart 2018 om 12:04

Dode vrouw gevonden in huis in Wernhout, politie houdt rekening met misdrijf

In een huis in de Julianalaan in Wernhout is zaterdagnacht een dode vrouw gevonden. Hoe de vrouw om het leven is gekomen, is niet bekendgemaakt. De politie houdt rekening met een misdrijf. De recherche doet onderzoek. Lees verder »

Man met bivakmuts wilde konijntjes vangen, politie trapt er niet in en pakt hem op

Heb je een bivakmuts, een mes en een zaklamp nodig om konijnen te vangen? Volgens een man uit Eindhoven wel. De politie denkt er anders over: de man werd zaterdagnacht met een stadgenoot aangehouden bij bedrijventerrein De Run in Veldhoven. Lees verder »

Caspar gaat met zijn handbike 1000 meter klimmen op berg vol haarspeldbochten

Een berg beklimmen terwijl je twee prima benen hebt, is al een flinke uitdaging. Een berg beklimmen terwijl je in een rolstoel zit, klinkt bijna onmogelijk. En toch denkt Caspar Evers uit Breda dat hij het kan.Lees verder »

Miljoenen voor gloednieuwe snelfietsroutes, maar krijg je Brabant wel van de auto op de fiets?

Met veel bombarie en vol trots kondigen gemeenten en provincie ze aan: de komst van snelfietsroutes. Tussen Breda en Tilburg moet er een komen, Eindhoven-Den Bosch, Waalwijk-Den Bosch en nog veel meer. Tientallen miljoenen euro's worden erin gestoken. Maar krijg je de Brabanders wel van de auto naar de fiets? "De aanleg van asfalt alleen is niet voldoende", stelt docent Joost de Kruijf van de Bredase hogeschool NHTV.Lees verder »

Nu.nl

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 13u45
Lees meer van Nu.nl >
 

Nieuws.nl

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 15u45
Lees meer van Nieuws.nl >

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.