Home » regionieuws » het nieuws van donderdag 5 april

het nieuws van donderdag 5 april

Gepubliceerd op 5 april 2018 om 19:49

Het wordt rokjesdag zaterdag, met temperaturen van 22 graden

EINDHOVEN - Zaterdag kan het maar liefst 22 graden worden in Brabant: de warmste dag van 2018 tot nu toe. Volgens de meteorologen van Weeronline mogen we spreken van een heuse ‘rokjesdag’. Ook vrijdag verloopt zonnig en droog, maar een koude start bedreigt eerst nog de zomerplantjes.

Voordat het lenteweer aanbreekt moet de temperatuur uit een dal klimmen. Vlak boven de grond kan het zelfs gaan vriezen, maar vrijdagmiddag is de kou uit de lucht en kan het lokaal 18 graden worden in het Brabantse land. Lees verder »

René hoort 24 uur per dag een bromtoon: 'Het is heel frustrerend'

Een vervelende bromtoon, zo'n tweehonderd Brabanders hebben er last van. René uit Chaam is een van hen. Hij ervaart de problemen nu 'ruim een jaar', sinds hij met pensioen is. Lees verder »

Aspergeteler Corné vraagt Jesse Klaver op de koffie: 'Dan ziet hij hoe wij omgaan met plastic'

Aspergetelers begrijpen niks van de commotie over het gebruik van landbouwplastic op de Brabantse akkers. GroenLinks stelt het gebruik van het landbouwzeil aan de kaak. Volgens de partij is het plasticgebruik de laatste jaren uit de hand gelopen. GroenLinks vindt het landschapsvervuiling en mogelijk schadelijk voor de natuur. Onzin zeggen de telers. Lees verder »

aartjes voor de Efteling zijn het duurst van alle pretparken in Nederland

Wel naar een pretpark willen en niet te veel geld uit willen of kunnen geven? Dan is de Efteling niet echt een goede optie. Het pretpark in Kaatsheuvel heeft de duurste entreetickets van Nederland. Lees verder »

Fatih Kamaçi is naast profvoetballer voor FC Oss ook pizzabakker

Profvoetballers die naast hun normale werk als voetballer nog een andere baan hebben, dat hoor je niet vaak. Maar FC Oss-speler Fatih Kamaçi is er zo een. De middenvelder is naast voetballer van FC Oss, ook nog eens een pizzabakker. Samen met zijn twee broers heeft hij een pizzeria in Waalwijk. Lees verder »

ulpdiensten rukken massaal uit voor bedrijfsongeval bij Nedcar
Rond middernacht zijn hulpdiensten massaal uitgerukt voor een beknelling bij Nedcar. Ook een traumahelikopter kwam even ...

Nieuws.nl

Verbergen Tonen

Blik op Nieuws

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 19u45
Lees meer van Blik op Nieuws >
 

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.