Home » regionieuws » Doorgaand verkeer tussen Sint Anthonis en Mill half jaar omgeleid

Doorgaand verkeer tussen Sint Anthonis en Mill half jaar omgeleid

Gepubliceerd op 13 april 2018 om 12:27

Wegens langdurige onderhoudswerkzaamheden is de verbindingsweg N602 tussen Sint Anthonis en Mill vanaf 16 april tot eind oktober afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Verkeer dat niet in de kernen Sint Anthonis, Ledeacker en Wanroij moet zijn, wordt gedurende een periode van ruim een half jaar omgeleid via de Middenpeelweg (N277).

Omleiding
Grote gele borden sturen het doorgaand verkeer op de weg Boxmeer-Gemert (N272) via Elsendorp richting Volkel, waar de voertuigen hun route kunnen vervolgen via de weg Uden-Gennep (N264)
Gedurende de werkzaamheden kunnen inwoners van Sint Anthonis, Ledeacker en Wanroij hun woningen bereiken. Dat geldt ook voor klanten van bedrijven en winkels in de drie dorpen. Wel zal men rekening moeten houden met aanpassingen, als gevolg van de wegwerkzaamheden.
Afgezien van de periodes dat in de kernen de weg wordt aangepakt, blijven de fietspaden intact. Dit is met name van belang voor de veiligheid van de schoolgaande jeugd.

Fasering
In opdracht van de gemeente Sint Anthonis gaan de aannemers Infrascoop en Van Gelder op 16 april aan de slag met de reconstructie. Infrascoop neemt de herinrichting van de weg in de bebouwde kom van Wanroij en Ledeacker voor de rekening (Fase 1), terwijl Van Gelder nieuw asfalt aanbrengt op de wegvakken buiten de bebouwde kom (Fase 2). Deze werkzaamheden worden naar verwachting voor het begin van de bouwvak (23 juli) afgerond.
Na de bouwvak (12 augustus) wordt een begin gemaakt met Fase 3, de reconstructie van de N602 in de bebouwde kom van Sint Anthonis. Binnenkort wordt bekend gemaakt welke aannemer deze fase voor de rekening neemt. Volgens de planning wordt het project op 31 oktober afgerond.meer informatie vindt u op website van de gemeente Sint Anthonis https://www.sintanthonis.nl/inwoners/nieuws_41136/item/doorgaand-verkeer-n602-half-jaar-omgeleid-via-middenpeelweg_40516.html

Contact
Gemeentehuis
Brink 3, 5845 BH Sint Anthonis
Postbus 40
5845 ZG Sint Anthonis
0485 38 88 88
Whatsapp: 06 303 53 100
postbus@sintanthonis.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.