Home » regionieuws » Kermis Boxmeer met spectaculaire attracties en Zilveren Maandag

Kermis Boxmeer met spectaculaire attracties en Zilveren Maandag

Gepubliceerd op 11 juni 2018 om 19:34

Van vrijdag 22 tot en met dinsdag 26 juni is het kermis in Boxmeer. De attracties staan opgesteld op het Weijerplein, Burgemeester Hengstplein en aan De Raetsingel. Er staan leuke, spectaculaire attracties. Dit jaar zijn er zelfs vier nieuwe superattracties: Booster Maxx, Flipper, Impact en Skate Jumper. Natuurlijk wordt er ook weer aan de inwendige mens gedacht met verschillende eetkramen, dit jaar ook een poffertjeskraam.

Kijk voor alle informatie over de kermis in de kermiskrant of op www.kermisboxmeer.nl.

Zilveren Maandag voor alle ouderen

Op Zilveren maandag is er weer een leuk programma voor de ouderen uit onze gemeente. Vanaf 14.00 uur zijn er verschillende optredens van lokale artiesten op het Raadshuisplein. Natuurlijk ontbreekt het kopje koffie of thee en de oliebol niet. De bewoners van diverse zorginstellingen zijn inmiddels voor deze middag uitgenodigd en hebben zich aangemeld. Voor deze mensen worden plaatsen gereserveerd. De organisatie verwacht dat er nog stoelen beschikbaar zullen zijn en nodigt daarom ook thuiswonende ouderen uit om Zilveren maandag mee te vieren. Maar vol = vol.

Sinds vorig jaar werkt de organisatie van de Zilveren Maandag samen met Metameer. De genodigden zijn niet meer zo mobiel, dus worden ze opgehaald bij zorginstellingen door vrijwilligers, onder wie leerlingen van Metameer.

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.