Home » regionieuws » regionieuws van vrijdag 10 augustus

regionieuws van vrijdag 10 augustus

Gepubliceerd op 10 augustus 2018 om 16:48

in Noordoost-Brabant minder faillissementen: BOXMEER - In de regio Noordoost-Brabant is in de maand juli het aantal faillissementen fiks teruggelopen. In juni waren er nog 16 faillissementen, afgelopen maand nog maar 5. Dat blijkt uit de cijfers die het CBS vrijdag bekend maakte.

BOXMEER - In de regio Noordoost-Brabant is in de maand juli het aantal faillissementen fiks teruggelopen. In juni waren er nog 16 faillissementen, afgelopen maand nog maar 5. Dat blijkt uit de cijfers die het CBS vrijdag…
GELDERLANDER.NL
 

ursus klassiek muziek in Graafs Museum: Welke invloed hebben oorlogen en vrede gehad op de klassieke muziek? In een serie van vijf bijeenkomsten vraagt muziekkenner Hans Terra uw aandacht voor componisten die reageerden op bijzondere en belangrijke gebeurtenissen in hun tijd.

Welke invloed hebben oorlogen en vrede gehad op de klassieke muziek? In een serie van vijf bijeenkomsten vraagt muziekkenner Hans Terra uw aandacht voor componisten die reageerden op bijzondere en belangrijke gebeurtenissen in…
GRAAFSCHECOURANT.NL
 

Start bouw Bedrijvencentrum Sterckwijck: Aan de Romeinenstraat 22, op de hoek van Laan de Wijze op bedrijventerrein Sterckwijck te Beugen, is onlangs de schop in de grond gegaan en daarmee is de bouw gestart van het “Bedrijvencentrum Sterckwijck”.

Aan de Romeinenstraat 22, op de hoek van Laan de Wijze op bedrijventerrein Sterckwijck te Beugen, is onlangs de schop in de grond gegaan en daarmee is de bouw gestart van het “Bedrijvencentrum Sterckwijck”.
BOXMEERSWEEKBLAD.NL
 

Van Gogh-ballon wordt ware blikvanger in Grave: GRAVE - Een exclusieve luchtballon die alleen bij zeer speciale gelegenheden de lucht ingaat. Dat is de Van Gogh, een ballon gemodelleerd naar een beroemd zelfportret van Vincent van Gogh. Het gevaarte, dat wereldwijd veel belangstelling trekt, is vrijdag en zaterdag de grote blikvanger van het jaarlijkse Ballonfestival Grave.

GRAVE - Een exclusieve luchtballon die alleen bij zeer speciale gelegenheden de lucht ingaat. Dat is de Van Gogh, een ballon gemodelleerd naar een beroemd zelfportret van Vincent van Gogh. Het gevaarte, dat wereldwijd veel…
GELDERLANDER.NL
 

Zes keer zoveel bermbranden in 2 maanden in Land van Cuijk: LAND VAN CUIJK - Brandweervrouwen en -mannen in het Land van Cuijk zijn in de afgelopen maanden juni en juli 67 keer uitgerukt voor natuurbranden. In dezelfde periode vorig jaar waren er in het Land van Cuijk slechts 10 natuurbranden. De bermbranden spanden de kroon. Dat aantal verzesvoudigde zelfs van 9 vorig jaar naar 57 in juni en juli 2018.

LAND VAN CUIJK - Brandweervrouwen en -mannen in het Land van Cuijk zijn in de afgelopen maanden juni en juli 67 keer uitgerukt voor natuurbranden. In…
GELDERLANDER.NL
 

VELP - Drie bewoners van de Kwartelstraat in Velp zijn donderdag  verrast door Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcodeloterij. Hij kwam één bewoner een cheque brengen van 50.000 euro. Twee bewoners wonnen 25.000 euro. 

INWONERS VELP WINNEN SAMEN 100.000 EURO BIJ POSTCODELOTERIJ

De Velpenaren hadden hun prijs te danken aan de julitrekking van de Postcodestraatprijs, die op postcode 6883 CM was gevallen. Onder de winnaars van deze straatprijs is tevens een auto verloot.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.