Home » regionieuws » regionieuws van maandag 13 augustus

regionieuws van maandag 13 augustus

Gepubliceerd op 13 augustus 2018 om 19:00

Zwaargewonde man gevonden op graafmachine in Mill: MILL - Een man is vanochtend kort voor 10.00 uur zwaargewond gevonden in Mill. Het slachtoffer werd kort nadat hij aan de Volkelseweg werd gevonden door een voorbijganger gereanimeerd, meldt de politie.

MILL - Een man is vanochtend kort voor 10.00 uur zwaargewond gevonden in Mill. Het slachtoffer werd kort nadat hij aan de Volkelseweg werd gevonden door een voorbijganger gereanimeerd, meldt de politie.
GELDERLANDER.NL
 

Opmerkelijke vondst in Gassel: een familiewapen: Door de redactie

Door de redactie
GRAAFSCHECOURANT.NL
 

Kleurrijk jasje tijdens Cultuur aan de Maas: Volgende week zondag 26 augustus vindt in Cuijk voor de vijftiende keer het festijn Cultuur aan de Maas plaats, een evenement georganiseerd door de Stichting Cultureel Hart Cuijk.

Volgende week zondag 26 augustus vindt in Cuijk voor de vijftiende keer het festijn Cultuur aan de Maas plaats, een evenement georganiseerd door de Stichting Cultureel Hart Cuijk.
CUIJKSWEEKBLAD.NL
 

Ballonnen nu wel de lucht in met ballonfestival in Grave: GRAVE - Waar het slechte weer vrijdagavond nog roet in het eten gooide, konden de ballonnen zaterdagavond wel de lucht in tijdens het negende Ballonnenfestival Grave.

GRAVE - Waar het slechte weer vrijdagavond nog roet in het eten gooide, konden de ballonnen zaterdagavond wel de lucht in tijdens het negende Ballonnenfestival Grave.
GELDERLANDER.NL
De uitgebrande kledingcontainer aan de Willem Boyeweg in Gennep.
GENNEP -  Een ondergrondse kledingcontainer aan de Willem Boyeweg in Gennep is in de nacht van zondag op maandag uitgebrand. De container met inhoud is waarschijnlijk in brand gestoken. De container is waarschijnlijk enkele weken niet te gebruiken. 
GELDERLANDER.NL
 

GENNEP/SINT ANTHONIS - De volleybalsters van FAST starten maandagavond de voorbereiding op het derde seizoen in de eredivisie. De eerste periode blijft de rem erop bij de ploeg van de nieuwe coach Harmen Bijsterbosch.

De volleybalsters van FAST vieren de nipte handhaving in de eredivisie, afgelopen seizoen.

RUSTIGE START VOOR INCOMPLEET FAST ONDER NIEUWE COACH BIJSTERBOSCH

FAST gaat het seizoen in met een selectie van dertien speelsters. De formatie uit Gennep en Sint Anthonis, die zich vorig jaar op het nippertje handhaafde, begint de voorbereiding nog wel met een uitgedunde groep.

LAND VAN CUIJK | Het nieuws dat er in het Land van Cuijk en Boekel meer betaald moet worden voor het wegbrengen van afval maakte de tongen los! Er wordt fel gereageerd op de tariefsverhogingen die per 1 augustus zijn ingevoerd. Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Doe mee met ons burgerpanel via www.tiplandvancuijk.nlen praat mee.

Groenafval.

BETALEN VOOR GROENAFVAL: WAT VIND JIJ DAARVAN?!

Het wegbrengen van hout, gips, grond, puin, harde kunststoffen en grof tuinafval was voorheen gratis en kost nu 7,50 euro per halve kuub

www.kliknieuws.nl/regio/maasdriehoek

AFFERDEN | Op de camping Klein Canada in Afferden heeft zondagavond een grote politieactie plaatsgevonden.

Foto: SK-Media.

GROTE POLITIEACTIE OP CAMPING IN AFFERDEN

kliknieuws.nl/regio/maasdriehoek

Ze liepen als ware filmsterren over de rode loper. YouTube-fenomeen Dylan Haegens en zijn teamgenoten genoten zondagavond voorafgaand aan de première van De Film van Dylan Haegens zichtbaar van de massale belangstelling voor de Venrayse schouwburg, waar honderden fans, nieuwsgierigen en media zich verzamelden om een glimp van de kersverse filmsterren en de vele bekende Nederlanders en bekende Venraynaren die waren uitgenodigd voor zijn filmdebuut op te vangen.

Dylan Haegens begroet de mensenmassa in Venray: "Hey mensen!" Foto: Rikus ten Brücke.

GEKKENHUIS BIJ FILMPREMIÈRE DYLAN HAEGENS IN VENRAY

peelenmaasvenray.nl/nieuws


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.