Home » regionieuws » regionieuws van woensdag 15 augustus

regionieuws van woensdag 15 augustus

Gepubliceerd op 15 augustus 2018 om 18:52

Herenzitting Vierlingsbeek van 13 januari nu al uitverkocht: VIERLINGSBEEK - Het is nog vakantie en augustus. Maar in Vierlingsbeek weten 220 mannen al wat ze op zondag 13 januari 2019 gaan doen. Die zitten dan van 11.00 tot 16.00 uur bij de Twedde Bèkse Heerenzitting in Café De Wildeman in het dorp. De herenzitting is namelijk al uitverkocht.

VIERLINGSBEEK - Het is nog vakantie en augustus. Maar in Vierlingsbeek weten 220 mannen al wat ze op zondag 13 januari 2019 gaan doen. Die zitten dan…
GELDERLANDER.NL
 

Vierde generatie geboren: Er is een vierde generatie geboren in de vrouwelijke lijn (allen oudste van het gezin). Annie Rovers-van Grinsven, 88 jaar oud (oudste uit het gezin) en woonachtig in de Weijerdonck te Boxmeer is overgrootmoeder geworden van Jille Leenen.

Er is een vierde generatie geboren in de vrouwelijke lijn (allen oudste van het gezin). Annie Rovers-van Grinsven, 88 jaar oud (oudste uit het gezin) en woonachtig in de Weijerdonck te Boxmeer is overgrootmoeder geworden van…
BOXMEERSWEEKBLAD.NL
 

Zesde editie Kunst van het Geloven: Voor kunstminnend Boxmeer en voor al degenen die zich door kunst willen laten inspireren, breken mooie dagen aan. In het laatste weekend van augustus en de eerste twee weekenden van september openen zes kapellen in de gemeente Boxmeer hun deuren voor een expositie van hedendaagse kunst. Het gaat hier om de tweejaarlijkse manifestatie Kunst van het Geloven, die dit jaar voor de zesde keer wordt georganiseerd.

Voor kunstminnend Boxmeer en voor al degenen die zich door kunst willen laten inspireren, breken mooie dagen aan. In het laatste weekend van augustus en de eerste twee weekenden van september openen zes kapellen in de gemeente…
BOXMEERSWEEKBLAD.NL
 

Prins Rob I beste botsautovoetballer: Prins Rob I (de Jong) van De Bliekers uit Maashees werd vrijdagavond op de kermis in Vierlingsbeek gekroond tot kampioen van het eerste vip-botsautovoetbaltoernooi.

Prins Rob I (de Jong) van De Bliekers uit Maashees werd vrijdagavond op de kermis in Vierlingsbeek gekroond tot kampioen van het eerste vip-botsautovoetbaltoernooi.
BOXMEERSWEEKBLAD.NL

Op zondag 6 mei 2018 vond in tbs-kliniek De Rooyse Wissel in Oostrum een ingrijpend incident plaats.

Een patiënt randde een medewerkster van de tbs-kliniek aan en mishandelde haar. Dat gebeurde bij het dagactiviteitencentrum op het terrein van de kliniek. De medewerkster werd naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek, zo meldde de kliniek op haar website.

Medewerkster tbs-kliniek De Rooyse Wissel blijkt ook verkracht te zijn

MEDEWERKSTER TBS-KLINIEK DE ROOYSE WISSEL BLIJKT OOK VERKRACHT TE ZIJN

Nu blijkt volgens De Limburger dat, de medewerkster ook is verkracht. De 31-jarige tbs'er zit momenteel in een speciale afdeling voor psychiatrische patiënten in het huis van bewaring in Zwolle.

www.omroepvenray.nl/nieuws

 

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.