overloon nieuws

Home » regionieuws » regionieuws van dinsdag 14 augustus

regionieuws van dinsdag 14 augustus

Gepubliceerd op 14 augustus 2018 om 18:59

La Bamba in Boxmeer mag van rechter weer feesten: Horecazaak Cantina La Bamba aan de Steenstraat in Boxmeer mag weer feesten verzorgen. Het bedrijf hoeft geen dwangsommen en boetes meer te vrezen.

Horecazaak Cantina La Bamba aan de Steenstraat in Boxmeer mag weer feesten verzorgen. Het bedrijf hoeft geen dwangsommen en boetes meer te vrezen.
GELDERLANDER.NL
 

Muziekpark stopt op hoogtepunt: Voor de vijftiende en laatste keer opende Muziekpark de deuren voor muziekliefhebbers van tributebands. Het was zaterdag in Boxmeer meteen de beste en drukste uitgave ooit. Niet alleen kon in de loop van de dag het bordje 'uitverkocht' op de poort, de elf bands, acht dj's en het publiek waren in topvorm. "We stoppen op het hoogtepunt", aldus een intens tevreden Joris Claassen, één van de organisatoren van het festival.

Voor de vijftiende en laatste keer opende Muziekpark de deuren voor muziekliefhebbers van tributebands. Het was zaterdag in Boxmeer meteen de beste en drukste uitgave ooit. Niet alleen kon in de loop van de dag het bordje…
BOXMEERSWEEKBLAD.NL
 
BOXMEER | De partij LOF zou graag zien dat de duur van het parkeren in de blauwe zone in de gemeente Boxmeer verlengd wordt van twee naar drie uur. Zij hebben daarover schriftelijke vragen gesteld aan het College van Burgemeester en Wethouders.

DUUR BLAUWE ZONE IN BOXMEER VERLENGEN"

"Het blijkt dat twee uur te weinig is om even te winkelen en ook de horeca aan te doen. Ga zelf maar eens na dat als je eerst wat kleding gaat kopen, 

kliknieuws.nl/regio/maasdriehoek

Stefan Küng heeft dinsdagmiddag in en rond Venray de individuele tijdrit van de BinckBank gewonnen.

Stefan Küng was dinsdag de snelste in de tijdrit in Venray.

STEFAN KÜNG WINT TIJDRIT IN VENRAY

De Zwitser van BMC nam hiermee tevens de leiderstrui over van de Nederlandse neoprof Fabio Jakobsen, die maandag in het natte Bolsward in de eerste etappe toppers als Marcel Kittel en Caleb Ewan versloeg in de massasprint. Küng won vorig jaar ook de individuele tijdrit en greep ook toen de macht in de BinckBank Tour.

www.peelenmaasvenray.nl/nieuws

Zit je in groep 7 of 8 en houd je van koken? Meld je dan met je team aan bij www.keukenbazen.nl. Bedenk en kook een hoofdgerecht met producten uit je eigen buurt en misschien wint jouw team wel de KeukenbazenBattle 2018.

Keukenbazenbattle 2018 (deel 3)

Zit je in groep 7 of 8 en houd je van koken? Meld je dan met je team aan bij www.keukenbazen.nl. Bedenk en kook een hoofdgerecht met producten uit je eigen buurt en misschien wint jouw team wel de KeukenbazenBattle 2018.

Posted by Gemeente Boxmeer on Tuesday, August 14, 2018

«   »