Home » regionieuws » regionieuws van vrijdag 24 augustus

regionieuws van vrijdag 24 augustus

Gepubliceerd op 24 augustus 2018 om 16:16

Langer parkeren in Boxmeer?: BOXMEER - Moet het parkeren in de blauwe zone in het centrum van Boxmeer worden verlengd van twee naar drie uur? Ja, zegt politieke partij LOF, want dan kun je na het winkelen nog even het café of restaurant in. Nee, zegt de supermarkt-eigenaar, want dan blijven parkeerplaatsen langer bezet waardoor het risico bestaat dat klanten veel verder met hun boodschappen moeten lopen.

BOXMEER - Moet het parkeren in de blauwe zone in het centrum van Boxmeer worden verlengd van twee naar drie uur? Ja, zegt politieke partij LOF, want dan kun je na het winkelen nog even het café of restaurant in. Nee, zegt de…
GELDERLANDER.NL
 

Kleurrijk Cultuur aan de Maas: zang, dans, theater en muziek: Zondag 26 augustus is het voor de 15de keer weer volop genieten van Cultuur in Cuijk. Van zang, dans, theater tot muziek. Voorzitter Peter Schouten, van de werkgroep uit Cultureel Hart van Cuijk, de organisatie: "We hebben dit jaar een gevarieerd en heel mooi programma opgehangen aan het thema Kleurrijk."

Zondag 26 augustus is het voor de 15de keer weer volop genieten van Cultuur in Cuijk. Van zang, dans, theater tot muziek. Voorzitter Peter Schouten, van…
CUIJKSWEEKBLAD.NL
 

Landhorst lost problemen met verwijswimpels gewoon zelf op: LANDHORST / SINT ANTHONIS - Jan Meijer en Frans Takken uit Landhorst hebben zelf al maanden geleden ervoor gezorgd dat de verwijsborden van Juul Baltussen in hun dorp er weer keurig bij staan. De borden zijn in de andere kernen van de gemeente Sint Anthonis overal weggehaald en naar de gemeentewerf gebracht waar ze al acht jaar wachten op een mogelijke opknapbeurt.

LANDHORST / SINT ANTHONIS - Jan Meijer en Frans Takken uit Landhorst hebben zelf al maanden geleden ervoor gezorgd dat de verwijsborden van…
GELDERLANDER.NL
 

Hier wonen de meeste honderdplussers van Brabant [LIJSTJE]: EINDHOVEN - Van alle steden in Brabant lijkt Cranendonck het honderdplussers walhalla: op iedere tienduizend inwoners zijn er bijna zes mensen boven de honderd jaar. Sint Anthonis en Eersel volgen op een tweede en derde plek. Kijk je naar het totaal aantal honderdplussers, dan scoren de grote Brabantse steden het best.

EINDHOVEN - Van alle steden in Brabant lijkt Cranendonck het honderdplussers walhalla: op iedere tienduizend inwoners zijn er bijna zes mensen boven de…
OMROEPBRABANT.NL
 

Ruud (72) trekt iedere zomer rond met huifkar, muildier en kip: BOXMEER/ OEFFELT - Iedere zomer trekt hij met huifkar, muildier, hond en kip door het leven. Ruud (72) doet niets liever dan reizen. Op de laagste snelheid.

BOXMEER/ OEFFELT - Iedere zomer trekt hij met huifkar, muildier, hond en kip door het leven. Ruud (72) doet niets liever dan reizen. Op de laagste snelheid.
GELDERLANDER.NL
 

21.000 euro subsidie Vitale Kernen voor Stevensbeekse muziekkiosk: STEVENSBEEK - Wethouder Jos Raemakers (welzijn) van Sint Anthonis had al voorspeld dat de nieuwe muziekkiosk in Stevensbeek goede kanshebber was. En nu blijkt de kiosk die door het dorp zelf gebouwd wordt, inderdaad als eerste een nieuwe subsidie krijgt. Liefst 21.000 euro krijgt de Werkgroep Kiosk op de rekening gestort. Bedoeld voor de aanleg van de muziekkiosk op het grasveld voor de school.

STEVENSBEEK - Wethouder Jos Raemakers (welzijn) van Sint Anthonis had al voorspeld dat de nieuwe muziekkiosk in Stevensbeek goede kanshebber was.…
GELDERLANDER.NL
 

Gouden mijlpaal voor Dylan Haegens Liever Sociaal Luxor Bioscoop,Venray

Het was te verwachten na het gekkenhuis bij de première en de bomvolle bioscoopzalen in het hele land: De Film van Dylan Haegens is nu al bekroond met de Gouden Film.
PEELENMAASVENRAY.NL
 

Dorpsfeest in plaats van kermis in Holthees Smakt Hoeve de Knol

Bij Hoeve De Knol in Holthees vindt zaterdag 1 en zondag 2 september een groot dorpsfeest plaats, georganiseerd door inwoners van Smakt en Holthees.
PEELENMAASVENRAY.NL
 
BOXMEER | Interview met Loes Wijnhoven van Hart-koor, genomineerd voor de Dr Peelen Cultuur of stimuleringsprijs. Hart-koor is een…
KLIKNIEUWS.NL
 

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.