overloon nieuws

Home » regionieuws » Open dag melkveebedrijf Hugo Pastors

Open dag melkveebedrijf Hugo Pastors

Gepubliceerd op 25 augustus 2018 om 21:28

Op 1 september stelt hij zijn bedrijf open voor u om met eigen ogen zijn resultaten te bekijken en kennis te maken met Hugo en andere onafhankelijk fokkerijadviseurs in het team van Peek & van der Kroon. U kunt ook korte presentaties bijwonen over zijn bedrijfsopzet en hoe hij zijn resultaten bereikt heeft met M84U fokkerijadvies van Peek & van der Kroon.

Hugo Pastors heeft jarenlang gebruik gemaakt van het onafhankelijk fokkerijadvies als klant bij Peek & van der Kroon. Middels de begeleiding door adviseur Huub Peek is de veestapel nadrukkelijk in de richting van zijn fokdoel geschoven: hoog productieve dieren die goed gebouwd zijn, opdat ze de productie goed aan kunnen en door gezonde uiers en beste benen gemakkelijk een hogere levensduur kunnen behalen. In St.Anthonis melkt hij 125 melkkoeien met bijbehorend jongvee. Zijn interesse in fokkerij is nog sterker geworden door deelname aan studiereizen naar Italië en Amerika. Naast zijn bedrijf gaat Hugo parttime andere melkveehouders begeleiden met onafhankelijk fokkerijadvies in de regio Zuid-Oost Nederland.

Zaterdag 1 september 2018 Van 10.00 – 16.00 uur Adres: Sambeeksedijk 10-A 5845 ES Sint Anthonis Entree is gratis. Bezoekregistratie graag vooraf voor snelle binnenkomst, maar kan ook ter plaatse. Registratie, info en programma: https://www.peek-vdkroon.nl/results/n... Contact: Jacoline Peek, bm@peek-vdkroon.nl, 06-3733 9285. Geen toegang voor honden op het terrein en draag vrijetijdskleding, geen bedrijfskleding/-schoeisel. Resultaten bij andere veehouders: https://www.peek-vdkroon.nl/results/ Team Peek & van der Kroon: https://www.peek-vdkroon.nl/results/n...

meer info op bron:https://www.eventbrite.nl/e/tickets-open-dag-met-m84u-fokkerijresultaten-bij-hugo-pastors-49031240761

 «   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.