Home » regionieuws » regionieuws van donderdag 6 september

regionieuws van donderdag 6 september

Gepubliceerd op 6 september 2018 om 16:53

Lokken medische bedrijven door Boxmeer valt niet goed: BOXMEER - Een brief van de gemeente Boxmeer aan 2400 medische bedrijven uit de regio heeft voor veel onrust gezorgd. De brief waarin bedrijven de mogelijkheid wordt geboden zich op de Health Campus te vestigen is met verbazing ontvangen door buurgemeenten en zorgaanbieders. Vooral omdat het een eenzijdige actie is van de gemeente Boxmeer en er geen overleg met de omliggende gemeenten is geweest.

BOXMEER - Een brief van de gemeente Boxmeer aan 2400 medische bedrijven uit de regio heeft voor veel onrust gezorgd. De brief waarin bedrijven de mogelijkheid wordt geboden zich op de Health Campus te vestigen is met…
GELDERLANDER.NL

Hobbycentrum zet deuren zaterdag open: Iedereen is zaterdag welkom bij de open dag van het Hobbycentrum Boxmeer. Ouderen, jongeren en mensen met een beperking kunnen hier de hele dag terecht om met diverse hobby's kennis te maken.

Iedereen is zaterdag welkom bij de open dag van het Hobbycentrum Boxmeer. Ouderen, jongeren en mensen met een beperking kunnen hier de hele dag terecht om met diverse hobby's kennis te maken.
BOXMEERSWEEKBLAD.NL
 

16 September Truckrun Boxmeer

Zondag 16 september 2018 is de 30e editie van de Truckrun Boxmeer. Op deze dag bezorgen ruim 200 chauffeurs mensen met een beperking een bijzondere dag.

Wij nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen op industrieterrein Saxe Gotha in Boxmeer vanaf 10:00 uur. Er is muziek, eten en drinken. Daarnaast is het voor de deelnemers ook leuk indien er ook toeschouwers langs de wegen staan. LET OP: Dit jaar rijden we een alternatieve route vanwege d...

Meer weergeven
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, lucht en buiten

TOS houdt jaarlijkse veldtoertocht: Tourclub Oploo-Sint Anthonis (TOS) houdt zondag 9 september haar jaarlijkse herfstveldtoertocht in de bossen van Sint Anthonis, onder de auspiciën van de NTFU.

Tourclub Oploo-Sint Anthonis (TOS) houdt zondag 9 september haar jaarlijkse herfstveldtoertocht in de bossen van Sint Anthonis, onder de auspiciën van de NTFU.
BOXMEERSWEEKBLAD.NL
 

Kom erbij tijdens de Week van de Ontmoeting

Tijdens de Week van de Ontmoeting vinden er in de gemeente Boxmeer speciale activiteiten voor ouderen plaats. Onder het motto ‘kom erbij’ kunnen zij tijdens de Nationale Voorleeslunch en/of bezoek aan de valpreventiemarkt anderen ontmoeten.

Valpreventiemarkt

...Meer weergeven
Bij het ouder worden zijn zaken als zelfstandig blijven, actief bezig zijn en het hebben van sociale contacten erg belangrijk. De Stichting Welzijn Ouderen Gemeente Boxmeer (SWOGB) kan u daarbij helpen. U kunt bij ons terecht voor…
SWOGB.NL
 

KINDEREN WELKOM IN BIOLOGISCHE TUIN "In het volle leven"

IVN "De Maasvallei" organiseert voor alle basisschoolkinderen van groep 3 tot groep 8 een interessante middag op 12 september in de Biologische tuin van Hans en Martine Weima
Aanvang 14.45 tot 16.30 uur. (Ouders zijn ook welkom)
Je hoeft geen lid van IVN te zijn, alle kinderen uit Gemeente Boxmeer en St. Anthonis zijn welkom !

...Meer weergeven
Afbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen, staande mensen, plant, bloem, boom, gras, kind, buiten en natuur

Avond/nachtwandeling

Op vrijdag 21 september houdt IVN De Maasvallei in samenwerking met Staatsbosbeheer en Restaurant de Heksenboom in de Staatsbossen in Sint Anthonis een speciale avond/nacht wandeling. Een spannende tocht over de heide en in het donkere bos.

Op de route komt u op verschillende plekken IVN-gidsen tegen die u over nacht-gerelateerde onderwerpen van alles gaan vertellen en laten zien. Zo gaat u samen met de gidsen nachtvlinders vangen en determineren (op naam...

Meer weergeven
De Maasvallei heeft als werkgebied de gemeenten Boxmeer en Sint Anthonis. Als IVN laten we mensen de natuur beleven: meer mensen in de natuur en meer natuur in de mens.
IVN.NL
 

Een opname op de intensive care (IC) kan voor patiënten en hun naasten een aangrijpende ervaring zijn. Met soms nog langdurige gevolgen op lichamelijk, psychisch en sociaal gebied.

Op 27 september organiseert de afdeling IC van VieCuri Medisch Centrum een speciale terugkomdag voor ex IC-patiënten en hun naasten waarin het leven na de IC centraal staat. Het programma is deels interactief en biedt in een informele setting de mogelijkheid tot het uitwisselen van ervaringen van ...

Meer weergeven
Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten

de jonge Venrayse filmmaker Guido Coppis heeft een nieuwe film af. Met een budget van slechts €1000 maakte hij weer een bijzondere korte film.

De bijzondere one-taker 'Belofte', met Manouk Pluis en Tygo Bussemakers in de hoofdrollen, vertelt veel met weinig woorden, en in een benauwende arena. Technisch gezien waarschijnlijk de meest gecompliceerde film die hij heeft gemaakt. Een 18 minuten durende, zeer ingewikkelde one-take, op steadicam, die ook nog een monoloog van 8 minu...

Meer weergeven
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan en binnen

«   »