overloon nieuws

Home » regionieuws » regionieuws van vrijdag 7 september

regionieuws van vrijdag 7 september

Gepubliceerd op 7 september 2018 om 15:53

Auto brandt volledig uit op oprit woning Oeffelt: OEFFELT - Op de oprit van een woning aan de Kerkstraat Zuid in Oeffelt is in de nacht van donderdag op vrijdag een auto volledig uitgebrand. Een andere auto, die er voor stond, heeft daarbij schade opgelopen.

GELDERLANDER.NL
 
OEFFELT - Op de oprit van een woning aan de Kerkstraat Zuid in Oeffelt is in de nacht van donderdag op vrijdag een auto volledig uitgebrand. Een andere auto, die er voor stond, heeft daarbij schade opgelopen.

 

Politiebonden kondigen 'heftigste actie ooit' aan: agenten werken volgend weekend alleen bij spoed

De politiebonden roepen collega's op om volgend weekend, van 14 september tot 16 september, alleen werk met spoed op te pakken en ander werk te laten liggen. Volgens een woordvoerder is het de 'heftigste CAO-actie ooit'. Lees verder »

Trouwen voor één dag of informatie over de N602?
Kom naar de open dag op 22 september

De open dag van de Gemeente Sint Anthonis gaat een echt gezellig spektakel worden. Ook is er veel informatie over onderwerpen die nu in de gemeente spelen.

...Meer weergeven
Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Ook jeugd mag rennen in Oploo

OPLOO – De organisatie van de Graancirkelloop in Oploo mikt niet alleen op deelnemers die 5 of 10 km hardlopen, maar ook op kinderen van de basisscholen in de regio. Daarom zijn er op zaterdag 29 september een Bambinoloop van 350 meter en een jeugdloop van 900 meter waar kinderen aan kunnen deelnemen.

“We hebben een mooie subsidie gekregen van de dorpsraad. Die benutten we ook graag om iets voor de jeugd te doen”, zegt initiatiefnemer Axel van Sl...

Meer weergeven
Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen, lachende mensen, staande mensen, lucht, wolk en buiten

Uitbreiding westelijke insteekhaven in Wanssum. Met veel belangstellenden, onder meer Jan Loonen Martijn van der Putten en Carla Brugman

PEELENMAASVENRAY.NL
 
Exclusief Project BV is op 20 augustus gestart met de aanleg van de uitbreiding van de westelijke insteekhaven in Wanssum. De eerste fase van dit omvangrijke project omvat het plaatsen van ongeveer 600 strekkende meter damwandplanken met een lengte van 18 meter.
 
 

«   »