Home » regionieuws » regionieuws van dinsdag 11 september

regionieuws van dinsdag 11 september

Gepubliceerd op 11 september 2018 om 16:45

Een patiënt van tbs-kliniek De Rooyse Wissel heeft zich in de nacht van zondag op maandag van het leven beroofd.

PEELENMAASVENRAY.NL
 
Een patiënt van tbs-kliniek de Rooyse Wissel in Oostrum heeft zich in de nacht van maandag op zondag van het leven beroofd. De zelfdoding heeft veel indruk gemaakt op het personeel en de bewoners van de tbs-kliniek. 'Onze eerste aandacht gaat nu uit naar de familie van de patiënt, de p...

25 jaar kinderopvang in Sint Anthonis


Sint Anthonis - In de week van 17 t/m 21 september viert kindcentrum Leander feest. Het kindcentrum (school en opvang samen) bestaat namelijk 10 jaar en de kinderopvang zelfs 25 jaar. Voor kinderen, medewerkers en ouders zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd. 

...Lees verder
SPRING-KINDEROPVANG.NL
 
Dagopvang, gastouderopvang, buitenschoolse opvang, peuteropvang. Locaties in de regio Boxmeer, Cuijk, Gennep, Deurne, Helmond, Venray, Horst, Venlo.

Morgen staking Ryanair in Duitsland, gevolgen Weeze nog onduidelijk: WEEZE - Het is nog niet duidelijk hoe hard vliegveld Weeze, vlak over de grens bij Boxmeer, morgen wordt getroffen door een staking van Duitse Ryanair-piloten. Piloten en cabinepersoneel van de Ierse budgetvliegmaatschappij hebben maandag aangekondigd dat ze woensdag 24 uur het werk neerleggen.

GELDERLANDER.NL
 
WEEZE - Het is nog niet duidelijk hoe hard vliegveld Weeze, vlak over de grens bij Boxmeer, morgen wordt getroffen door een staking van Duitse Ryanair-piloten. Piloten en cabinepersoneel van de Ierse budgetvliegmaatschappij hebben maandag aangekondigd dat ze woensdag 24 uur het werk neerleggen.

Noodkaart? Hulpverleners kijken er in Boxmeer niet naar: BOXMEER - Een kaart voor in de meterkast waarop je kunt invullen wie in geval van nood gewaarschuwd moet worden en waar de medische gegevens van de bewoner(s) op staan, zo'n kaart krijgen de inwoners van de gemeente Boxmeer. Opvallend: hulpverleners in de regio zitten er niet op te wachten.

GELDERLANDER.NL
 
BOXMEER - Een kaart voor in de meterkast waarop je kunt invullen wie in geval van nood gewaarschuwd moet worden en waar de medische gegevens van de bewoner(s) op staan, zo'n kaart krijgen de inwoners van de gemeente Boxmeer. Opvallend: hulpverleners in de regio zitten er niet op te wachten.

De vrouw verloor het gezag over haar zoon van 14 jaar én haar baan als rechter.

GELDERLANDER.NL
 
GENNEP - Een smaadcampagne van een 60-jarige man uit Gennep in 2013 heeft ervoor gezorgd dat zijn ex-vriendin op Curaçao haar baan als rechter én het gezag over haar 14-jarige zoon verloor. Advocaat-generaal P. van Hagen eiste een celstraf van zestien maanden, waarvan zes maanden voorwaardelijk te...
KLIKNIEUWS.NL
 
LAND VAN CUIJK | "De veiligheid van het Land van Cuijk is in gevaar door het regelmatig te laat arriveren van de politie." Ruim 47 procent van de deelnemers van de raadpleging van TipLandvanCuijk is het eens met deze stelling.
BOXMEERSWEEKBLAD.NL
 
Salvator Mundi uit Oeffelt heeft de Dr. Peelenprijs, de cultuurprijs van de gemeente Boxmeer, gewonnen.

Kijkje in het college door wethouder Hendriks-van Haren.
In 2015 kregen we als gemeenten de zorg voor de jeugd van de rijksoverheid. De eerste periode moesten we in beeld krijgen wat dit in de praktijk betekende en de zorg zo goed mogelijk inrichten. Het idee erachter was de zorg dichter bij de mensen brengen, maar het bleek ook veel meer met zich mee te brengen dan verwacht.
Lees verder op: https://www.boxmeer.nl/…/kijkje-in-het-college-11-september…

 

«   »